Головна Новини Політика президент Нам потрібне спільне рішення з нашими партнерами: Зеленський заявив про новий поворот у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Нам потрібне спільне рішення з нашими партнерами: Зеленський заявив про новий поворот у війні

Президент наголосив, що російську бойову авіацію потрібно знищувати всіма ефективними способами

3 серпня 2024, 14:10
Поділіться публікацією:

Російські окупанти лише за цей тиждень застосували по Україні понад 600 КАБів. Такі цифри свідчать, що українська армія має без жодних сумнівів знищувати російську бойову авіацію там, де вона є, за допомогою всіх ефективних засобів. І Захід має розуміти всю важливість цього кроку. Як повідомляє портал "Коментарі", про це заявив президент України Володимир Зеленський.

Нам потрібне спільне рішення з нашими партнерами: Зеленський заявив про новий поворот у війні

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

"Бити по російських аеродромах — це також цілком справедливо. І нам потрібне це спільне рішення з нашими партнерами — рішення з безпеки. Тільки так реально забезпечити захист для наших людей. Тільки цього тижня понад 600 керованих авіаційних бомб Росія застосувала проти України. Маємо зупинити цей щоденний російський терор загальними сильними рішеннями", — закликав глава держави.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у ніч проти 3 серпня Сили оборони завдали удару по аеродрому Морозовськ (Ростовська область, РФ). Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

"Зафіксовано попадання у склади з боєприпасами, де зберігалися, зокрема, й керовані авіаційні бомби. Інформація про поразку засобів ППО та авіаційної техніки ворога уточнюється", — йдеться у повідомленні.

За інформацією Генштабу , завдання було виконане силами та засобами Служби безпеки України та Головного управління розвідки Міністерства оборони України у взаємодії із Збройними Силами України.

Також Сили оборони атакували низку нафтобаз та об'єктів зберігання паливно-мастильних матеріалів російських окупантів у Білгородській, Курській та Ростовській областях.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у ГУР розповіли, з яким викликом зіткнулася РФ після удару по летовищу "Оленья".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини