Головна Новини Політика президент "Надзвичайно складно": Зеленський заявив про важку ситуацію біля Покровська
commentss НОВИНИ Всі новини

"Надзвичайно складно": Зеленський заявив про важку ситуацію біля Покровська

Разом з тим ЗСУ розширюють зону контролю на Курщині, розповів президент Зеленський

28 серпня 2024, 22:50
Поділіться публікацією:

 Президент України Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні повідомив про надзвичайно складну ситуацію на фронті в Донецькій області та про розширення територій під українським контролем у Курській області.

"Надзвичайно складно": Зеленський заявив про важку ситуацію біля Покровська

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Зеленський повідомив, що головнокомандувач Олександр Сирський надав детальну доповідь щодо ситуації на передовій. Зокрема, найбільш інтенсивні бойові дії зараз тривають в Покровському та інших районах Донеччини, де російські війська зосередили свої основні сили. Президент висловив вдячність українським військовим за їхню мужність та здатність знищувати ворога.

"Покровський та інші напрямки на Донеччині. Надзвичайно складно, ключові російські зусилля та найбільші сили зосереджені саме там, і дуже важлива зараз стійкість кожного нашого підрозділу, наша здатність знищувати окупанта. Я хочу подякувати кожному солдату, кожному командиру, які тримають позиції", — наголосив Зеленський.

Крім того, Зеленський відзначив успіхи операції в Курській області, де українські сили продовжують розширювати територію під своїм контролем. Президент наголосив, що ці успіхи допомагають повертати українських полонених, оскільки зростає обмінний фонд.

Також Зеленський підкреслив, що перенесення бойових дій на територію Росії зменшує тиск на Донеччину, що є важливим для утримання українських позицій.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ситуація на Покровському напрямку критична Повномасштабна війна в Україні триває, і ситуація на Покровському напрямку наближається до критичної, як зазначають у DeepState. Російські війська швидко просуваються вперед, що ускладнює логістику Збройних сил України, оскільки один із ключових логістичних маршрутів перебуває під вогневим контролем ворога. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини