Головна Новини Політика президент На що сподівається Путін за версією ОПУ
commentss НОВИНИ Всі новини

На що сподівається Путін за версією ОПУ

Російський президент прагне перетворити війну в Україні на затяжний конфлікт і розраховує на низку обставин

1 березня 2023, 21:50
Поділіться публікацією:

Радник голови Офісу Президента України (ОПУ) Михайло Подоляк думає, що російський президент Володимир Путін всіма силами пробує все більш перетворити війну в Україні у затяжний конфлікт, пишуть "Коментарі". За версією високопосадовця є низка обставин, на які покладає надії кремлівський диктатор.

На що сподівається Путін за версією ОПУ

"Путін розраховує на затягування конфлікту; виснаження західних економік; внутрішні суперечності в Україні; маніпулятивні “антивоєнні” акції в різних країнах", — написав у соцмережах Подоляк.

На що сподівається Путін за версією ОПУ - фото 2

Щодо всіляких супротивів-акцій, спровокованих Російською Федерацією за кордоном тим чи іншим чином, то їхньою метою, вважає радник голови ОПУ, є поширення рашистських наративів про негайне припинення бойових дій та відмову України від тимчасово окупованих територій в обмін на мир, що відповідно знову ж таки перетворить “повоєнну ситуацію” в той таки затяжний конфлікт.

"Негайне припинення вогню" – це бомба уповільненої дії. На цьому наполягає РФ, щоб "заморозити конфлікт", утримати контроль над окупованим і набрати військової потужності. За 9 років ми дізналися криваву ціну "припинення вогню". Тому жодних "мирних планів" до виведення ru-військ", — пише Подоляк.

На порталі "Коментарі" йшлося, про упевненість Подоляка у тому, що Україна звільнить усі свої території, включно з Кримом та Донбасом. Причому, звільнення Криму відбудеться швидше за деокупацію Донбасу.

Як раніше писали "Коментарі", нарешті розставлені крапки над "і" в глобальній політиці. І, принаймні, більшості зрозуміло, що Путін не має вже ніяких впливів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — як рік широкомасштабної війни РФ проти України змінив розстановку сил у світі: чого чекати далі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини