Головна Новини Політика президент На що розраховує Україна на Конференції з відновлення: Зеленський обнадіяв прогнозом
commentss НОВИНИ Всі новини

На що розраховує Україна на Конференції з відновлення: Зеленський обнадіяв прогнозом

Президент впевнений, що Україна підпише з різними країнами домовленості щодо оборони, енергетики, соціального життя, будівництва житла, постачання медичного обладнання

11 червня 2024, 14:50 comments1416
Поділіться публікацією:

Україна розраховує отримати домовленості на мільярди євро за результатами Конференції з відновлення (Ukraine Recovery Conference 2024). Як передає портал "Коментарі", про це під час церемонії відкриття заходу сьогодні у Берліні заявив президент Володимир Зеленський.

На що розраховує Україна на Конференції з відновлення: Зеленський обнадіяв прогнозом

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

"На початку цього року, коли ми домовлялися з Олафом, паном канцлером, про цю конференцію, я просив про те, щоб це стало максимально практичним і конкретним. Щоб ми вийшли з цієї конференції не лише з риторикою, а з угодами, які стануть економічними. зростанням для наших країн та новою силою для наших громад – України та Німеччини. Я радий, що саме такий характер конференції був забезпечений”, – зазначив глава держави.

Президент поінформував, що зараз і на урядовому рівні, і на рівні громад, і на рівні компаній готуються до укладання сотні угод.

Володимир Зеленський наголосив, що у конференції беруть участь друзі України з країн-партнерів, і не лише з Європи.

Президент упевнений, що з цієї конференції Київ може вийти з домовленостями на мільярди євро та для української оборони – щодо виробництва в Україні військової техніки та зброї; і для української енергетики – для ремонтів та розвитку нової та більш сучасної енергетики; і для українського соціального життя – і це стосується зокрема освіти, будівництва житла, постачання медичного обладнання.

Читайте на порталі "Коментарі" — Шольц дав нову обіцянку Україні: про що йдеться.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна підписала з Німеччиною важливий документ: на що можемо розраховувати після війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

11 червня 2024, 13:59

Чергові Нью Васюки Zе Бендера. В нього так кожен день чи то під впливом порошку чи після закінчення.


Новини