Головна Новини Політика президент На промову Зеленського під час зустрічі із генсеком ООН окупанти відповіли ракетними ударами
commentss НОВИНИ Всі новини

На промову Зеленського під час зустрічі із генсеком ООН окупанти відповіли ракетними ударами

Володимир Зеленський за результатами зустрічі з Антоніу Гутеррішем заявив, що саме зараз і саме в Україні вирішується, яким буде майбутнє ООН

9 березня 2023, 09:00 comments1780
Поділіться публікацією:

Не минуло й доби, як президент України Володимир під час спільного брифінгу з генсеком ООН Антоніу Гутерришем у Києві заявив про необхідність захисту цілей та принципів статуту ООН, як країна-агресор знову влаштувала ракетний обстріл українських міст.

На промову Зеленського під час зустрічі із генсеком ООН окупанти відповіли ракетними ударами

Володимир Зеленський та Антоніу Гутерриш. Фото - сайт Офісу президента України

Володимир Зеленський подякував Антоніо Гутеришу і делегації організації об'єднаних націй за приїзд до Києва вже втретє з моменту широкомасштабної агресії РФ.

Президент України під час своєї промови наголосив на тому, що ООН однаково з Києвом трактує необхідність захищати загальнолюдські цінності та міжнародний порядок.

"Генеральний секретар ООН прибув до України незабаром після схвалення миром і світовою більшістю, і, що дуже важливо, переважною більшістю, резолюції Генасамблеї ООН, яка була запропонована Україною та країнами-партнерами, резолюції принципів статуту ООН, що лежать в основі всеосяжного, справедливого та постійного світу в Україні Я вдячний Антоніо Гутерішу за чітке засудження ним російської агресії як грубого порушення статуту ООН і висловив сподівання, що пан генеральний секретар допоможе організувати нашу резолюцію", – зазначив Володимир Зеленський.

Президент додав, що на переговорах було зазначено, що відновлення європейської глобальної безпеки неможливе без реалізації формули миру, яку пропонує Україна.                                                

Читайте також на порталі "Коментарі" — демілітаризація Запорізької АЕС: генсек ООН зробив заяву.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Гутерріш розповів, який світ в Україні влаштує ООН.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

9 березня 2023, 09:12

Зеушеску відчуває задоволення, коли на кожні кілька слів шута - ракети. Це підтверджує: мовчи, за розумного зійдеш. Але ж хто тоді на нього увагу зверне? Такий він православний корумпований совок.


Новини