Головна Новини Політика президент Ми маємо витримати цю битву: Зеленський попередив про підготовку РФ до нового терору
commentss НОВИНИ Всі новини

Ми маємо витримати цю битву: Зеленський попередив про підготовку РФ до нового терору

Президент попередив - РФ може знову вдатися до енергетичного терору, але у великих масштабах

13 жовтня 2023, 14:57 comments1973
Поділіться публікацією:

Цієї зими російські терористи готуються знову вдатися до енергетичного терору, але вже у більшому масштабі. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив президент Володимир Зеленський у ході виступу перед учасниками зустрічі спільноти Joint Expeditionary Force.

Ми маємо витримати цю битву: Зеленський попередив про підготовку РФ до нового терору

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Глава держави зазначив, що Росія знову може вдаватися до гібридних терористичних атак. Минулого року противник робив ставку на удари по енергетичній інфраструктурі, щоби знищити основу сучасного життя. Він може повторити свою тактику, але вже у великих масштабах.

"Передбачаємо, що цієї зими Росія спробує повторити свою тактику терору, тільки в більшому масштабі. Важливо зараз бути готовими до будь-яких терактів, до будь-яких дій Росії. Ми повинні витримати цю битву. Протиповітряна оборона, а саме захист наших міст, нашої енергетичної інфраструктури та експортних коридорів у Чорному морі — ключове у перемозі в зимовій битві для України", — висловився президент України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у разі ракетних та дронових ударів РФ по об'єктах енергосистеми України в осінньо-зимовий період у 2023-24 роках – відключення світла ймовірне, але вони не будуть тривалими. Енергосистема адаптувалася до нових реалій та має вистояти, заявив міністр енергетики України Герман Галущенко. Чи згодні з таким твердженням? Із чим Україна підходить до нового опалювального сезону? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у британській розвідці пояснили, чому росіяни взяли паузу у ракетних ударах по містах України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини