Головна Новини Політика президент Мендель розповіла, чому Зеленський звільнив главу ОП Богдана
commentss НОВИНИ Всі новини

Мендель розповіла, чому Зеленський звільнив главу ОП Богдана

Мендель назвала Богдана втраченою людиною

9 березня 2021, 11:05 comments1145
Поділіться публікацією:

Прес-секретар президента України Юлія Мендель розповіла про те, чому Володимир Зеленський звільнив першого главу Офісу президента Андрія Богдана і назвала останнього "втраченим людиною". Про це вона повідомила в інтерв'ю українській журналістці Алісі Бацман.

Мендель розповіла, чому Зеленський звільнив главу ОП Богдана

Фото: Google

За її словами, Богдан перестав бути конструктивним на цій посаді, і став нести тільки деструктив. Журналістка поставила запитання про те, як Володимир Зеленський розлучається з людьми, які працюють з ним або дружать.

Мендель заявила, що про звільнення Богдана із Зеленським вона не розмовляла, однак зазначила, що судячи з того, якою людиною є діючий президент, він цінує людей, які його оточують.

Прес-секретар президента заявила, що Богдан є грамотною з юридичної точки зору, проте "втраченою" людиною. Також Мендель сказала, що перший глава ОП був виступав проти її призначення через те, що вона не подобалася йому, як людина.

Довідка: Андрій Богдан очолював Офіс президента України з весни 2019 року по лютий 2020 року. До приходу в команду Володимира Зеленського він був корпоративним адвокатом українського олігарха Ігоря Коломойського, обслуговуючи його інтереси.

Через Богдана Зеленського часто звинувачували у зв'язках з Коломойським, і навіть називали президента "маріонеткою" олігарха. Після звільнення Богдана главою офісу президента став Андрій Єрмак, який займає цю посаду до цього часу.

До призначення на посаду голови ОП Єрмак був помічником президента з міжнародних питань і займався переговорами з Росією, зокрема з питань війни на Донбасі та звільнення полонених.

Раніше "Коментарі" повідомляли, чи піде Зеленський на другий термін.

Читайте також, що може зруйнувати режим Володимира Путіна в Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини