Головна Новини Політика президент Мендель показала "фізкультхвилинку" Зеленського (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Мендель показала "фізкультхвилинку" Зеленського (ВІДЕО)

Прессекретар Зеленського анонсувала нове інтерв'ю президента для іноЗМІ

16 грудня 2020, 16:54
Поділіться публікацією:

Прессекретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель поділилася роликом, де глава держави грає в настільний теніс. Відео опубліковано на сторінці Мендель в Instagram.

Мендель показала "фізкультхвилинку" Зеленського (ВІДЕО)

Фото з відкритих джерел

Як повідомила Мендель, відпочити таким чином президент вирішив під час підготовки інтерв'ю іноземним журналістам.

"Замість анонсу нового інтерв'ю великим іноземному виданню, — йдеться в повідомленні Мендель. — Президента фотографують в різних форматах. Серед іншого — і під час короткої фізкультпереви".

Ймовірно, суперником Зеленського, як можна побачити у відеоролику, став перший помічник президента України Сергій Шефір.

Тим часом, президент України Володимир Зеленський визнаний розчаруванням року. Про такі підсумки чергового опитування повідомляє Центр Разумкова. Так, в розчаруванні політикою Зеленського зізналися 42% опитаних. Наступним за чинним главою держави в антирейтингу симпатій українців виявився п'ятий президент Петро Порошенко (10%). По 2% респондентів однаково незадоволені роботою Віктора Медведчука, Дениса Шмигаля, Юлії Тимошенко, Олега Ляшка та Олексія Гончарука. До переліку персон, які розчарували населення, також потрапив Святослав Вакарчук (1%). Цікаво, що 5% від загальної кількості учасників опитування відповіли, що відчувають невдоволення щодо всього українського політикуму. Ще 17% не визначилися з відповіддю.

Тим часом, на Майдані в Києві не вщухають протести українських підприємців. Так, тривають протести руху #SaveФОП, створеного на підтримку підприємців. Люди вимагають від влади відмовитися від заборони на підприємницьку діяльність під час карантину, що введуть після Нового року. Видання "Коментарі" вирішило розповісти читачам, які ж настрої щодо протестів підприємців висловлюють користувачі соціальних мереж.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Григорій

16 грудня 2020, 20:00

Це не фізкультхвилина, це робота. Це максимально на що здатний презЕдент.

Aleks

16 грудня 2020, 17:53

Украина - единственная страна в мире, где: - за 20 лет до Холокоста был погромный ГЕНОЦИИД (1917-1920); - руководство страны призывляет чтить погромщиков во главе с Петлюрой!!! - на могиле жертв Холокоста (Бабий Яр) стоит памятник пособникам убийц (коллаборантам ОУН). В мире идет борьба с бывшими нацистами, а в Украине нужно бороться с их героизацией!!!!

Hubbat

16 грудня 2020, 17:43

Я вибачаюсь, а гроші, що потрачено на кіно-фотозйомку бюджетні, чи власні?

Andy

16 грудня 2020, 17:09

навчіть бубочку грати в теніс ))


Новини