Головна Новини Політика президент Меланія Трамп збирається розлучатися зі своїм чоловіком
commentss НОВИНИ Всі новини

Меланія Трамп збирається розлучатися зі своїм чоловіком

Меланія Трамп часто уникала традиційних обов’язків першої леді, наприклад, супровід свого чоловіка в ділових поїздках

9 листопада 2020, 17:09 comments1592
Поділіться публікацією:

Колишня перша леді США рахує хвилини, коли сімейство Трампів покине Білий Дім. Тоді, за твердженням західних ЗМІ, Меланія подасть на розлучення. 

Меланія Трамп збирається розлучатися зі своїм чоловіком

Фото: The Australian

Не секрет, що у шлюбі президента Дональда Трампа та Меланії Трамп вже давно неспокійно. Перша леді декілька разів демонструвала відчуженість до чоловіка навіть на камеру та подавала невербальні сигнали невдоволення. 

Видання Daily Mail з посиланням на колишнього помічника Меланії Трамп повідомляє, ніби жінка рахує дні до того моменту, коли офіційно зможе подати на розлучення з поки що діючим президентом США. 

Меланію не можна назвати відмінною першою леді, адже вона часто уникала традиційних обов’язків, наприклад, як супровід свого чоловіка в ділових поїздках. Упродовж всієї каденції 45 президента США, Меланія Трамп трималася подалі від скандалів навколо чоловіка. Також жінка була відсутня на мітингах в підтримку передвиборчої кампанії Трампа. З’явилися чутки, ніби Дональд Трамп звертався до послуг дублерів, які вдавали з себе Меланію.

У пресі також з’явилися повідомлення про те, що перша леді підписала шлюбну угоду, яка забороняла критикувати, давати інтерв’ю чи писати книги про Трампа в ролі очільника країни. У мережі залишилося безліч кадрів, коли Меланія відмовляла своєму чоловіку взяти її за руку, тощо. 

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що письменник Стівен Кінг жорстко висміяв Трампа



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини