Лукашенко зробив прогноз, хто стане наступним президентом України

У своєму інтерв'ю журналістці Діані Панченко Олександр Лукашенко спочатку погрозами, а потім умовляннями запропонував розпочати переговори між Україною та Росією, без попередніх умов

Наступним президентом України буде хтось із військових, можливо, голова ГУР Міноборони Кирило Буданов. Таку думку висловив Олександр Лукашенко. При цьому глава Білорусі не вірить у політичне майбутнє Володимира Зеленського. Про це повідомляють "Коментарі".

"Якщо вибори (в Україні - ред.) пройдуть найближчим часом, хтось із військових. Буданов чи ще хтось із військових стане президентом. Хтось із військових, - заявив Лукашенко. - Але не він (Зеленський - ред.)".

Крім того, Лукашенко припустив ймовірність захоплення влади військовими в Україні, які, як переконаний Лукашенко, не вірять у перспективу перемоги у війні. Глава Білорусі впевнений, що їх готові підтримати українські олігархи, які "хочуть зберегти свої мільярди та заробляти тут гроші, а війна не дає".

Нагадаємо, що раніше МЗС України попереджало, що восени у низці ЗМІ, від деяких політиків посилиться тиск на Україну, щоб посадити її за стіл переговорів із Росією.

"Буде дуже важкий політичний сезон, усіх попереджаю, - каже Кулеба. - Ми все одно обов'язково переможемо на всіх фронтах, але буде важка осінь... Всі ці голоси, які починають лунати в різних країнах світу, про те, що "проблеми" , що потрібні переговори. Це не від чиновників звучить, але гучнішають ці голоси. Ми робитимемо все в рамках міжнародного права та кримінального законодавства для того, щоб ці голоси згасали".

Тим часом, союзник Путіна почав залякувати Україну: "Не сядете за стіл переговорів, Росія вас перемеле".

Лукашенко розповів про таємні переговори з ГУР.

А рашист зробив несподівану заяву: "Справа прийде до перемир'я".