Головна Новини Політика президент Купив каву та солодощі: ЗМІ супроводили Зеленського в супермаркет АТБ
commentss НОВИНИ Всі новини

Купив каву та солодощі: ЗМІ супроводили Зеленського в супермаркет АТБ

Президент Володимир Зеленський без попередження заїхав в супермаркет АТБ і розповів про враження про місцевих жителів

6 серпня 2020, 16:59 comments2584
Поділіться публікацією:

Купив каву та солодощі: ЗМІ супроводили Зеленського в супермаркет АТБ

Президент Володимир Зеленський сьогодні під час поїздки по Донецькій області, заїхав в один з супермаркетів в Бахмуті, щоб купити склянку кави і кондитерські вироби, після чого трохи поспілкувався з рядовими громадянами. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Український гарант підкреслив, що його приємно здивувало ставлення місцевих жителів до небезпеки, яку вже кілька місяців несе пандемія COVID-19 і люди старанно дотримуються карантин без будь-яких окремих вказівок.

"Зрозуміло, що я заїхав в першу продуктову крамницю, яку побачив. Без будь-якої попередньої підготовки. І знаєте що? Місцеві жителі тут ходять в масках — без попереджень і нагадувань. Практично всі. Тому що все прекрасно розуміють і бережуть себе. Знімали їх тільки, щоб сфотографуватися ", — вказав Зеленський в своєму повідомленні.

Також він додав, що українське суспільство зріле і свідоме, а маніпулятивні пости на тему надуманого вірусу не витримують ніякої критики.

Відео про те, як Зеленський проходить касовий зал і зустрічається з покупцями в своєму Інстаграм виклала його прес-секретар Юлія Мендель, яка наклала на запис музичний ряд, а завдяки колірному стилю супермаркету можна зрозуміти, що глава держави заїхав в демократичний "АТБ".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Зеленський любить вранці пити каву з "МакДрайв" .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини