Головна Новини Політика президент Куди зайшли росіяни: Зеленський розповів про те, що відбувається у Харківській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Куди зайшли росіяни: Зеленський розповів про те, що відбувається у Харківській області

Президент повідомив, що ЗСУ взяли під бойовий контроль територію прикордоння, куди зайшли росіяни

25 травня 2024, 08:00
Поділіться публікацією:

Українським захисникам вдалося взяти під бойовий контроль територію прикордоння, куди зайшли російські окупанти. Йдеться про Харківську область. Як передає портал "Коментарі", про це у своєму традиційному вечірньому відеозверненні 24 травня заявив президент України Володимир Зеленський. 

Куди зайшли росіяни: Зеленський розповів про те, що відбувається у Харківській області

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

"Наразі нашим воїнам вдалося взяти під бойовий контроль територію прикордоння, куди зайшли російські окупанти", — заявив президент.

Український лідер подякував кожному підрозділу, який забезпечує необхідні результати у знищенні окупанта.

Володимир Зеленський додав, що сьогодні обговорив подальші завдання українських військ із урахуванням інформації від розвідок.

Зазначимо, цього ж дня Володимир Зеленський провів нараду у Харкові, де заслухав доповіді, зокрема щодо оборони області.

"Сьогодні у Харкові. Провів нараду щодо оперативної обстановки в регіоні та підготовки до опалювального сезону", — повідомив глава держави.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Сили оборони України зупинили російські війська на Харківському напрямку та вже проводять контрнаступні операції. Про це повідомляє прес-служба Генштабу, цитуючи заяву представника Головного оперативного управління ГШ ЗСУ полковника Ігоря Прохоренка на брифінгу у медіацентрі "Україна-Укрінформ".                                                                                                                  

Також видання "Коментарі" повідомляло – непрості бої у центрі Вовчанська: в бій вступила еліта українського десанту з новою зброєю США.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини