Головна Новини Політика президент Крісла почали шататися: Зеленський натякнув на кадрові зміни в уряді
commentss НОВИНИ Всі новини

Крісла почали шататися: Зеленський натякнув на кадрові зміни в уряді

Нещодавно у ЗМІ з'явилася інформація про намір президента Зеленського змінити Дениса Шмигаля

15 липня 2024, 15:10
Поділіться публікацією:

Зміни в уряді України можливі, і цей процес зараз активно обговорюється з прем’єр-міністром Денисом Шмигалем. Про це повідомив президент Володимир Зеленський на прес-конференції.

Крісла почали шататися: Зеленський натякнув на кадрові зміни в уряді

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Зеленський зазначив, що зміни в уряді не обмежуються лише можливою заміною прем’єр-міністра, а можуть включати ширші кадрові зміни. "Ми не можемо говорити просто про зміну прем'єр-міністра, це говорить про те, що можуть бути зміни в уряді, вони напевно можуть бути. Ми займаємося цим процесом", — сказав президент.

Він також додав, що обговорює з міністрами і Шмигалем "деякі речі".

Президент нагадав, що уряд Шмигаля працює найдовше в історії України, підкреслюючи стабільність та тривалість його роботи.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ЗМІ дізналися, як Зеленський ставиться до головнокомандувача ЗСУПрезидент України Володимир Зеленський загалом не в захваті від головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського. Про це повідомляє NV, посилаючись на анонімне джерело з команди глави держави. 

Джерело видання так відповіло на питання, чи свідчить критика з боку депутатки "Слуги народу" Мар’яни Безуглої на адресу головкома про можливе звільнення командувача ЗСУ з боку Офісу президента (ОП). Зазначається, що в ОП є претензії до головнокомандувача через недоліки у підготовці українських військових до контрнаступу російських сил на Харківщині.

Також "Коментарі" писали про те, що будуть нові кадрові перестановки: у Раді заінтригували заявою. Найближчими пленарними тижнями Верховна Рада може розглянути кілька кадрових питань. Уряд має вакантні посади. Таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив перший заступник голови Верховної Ради Олександр Корнієнко.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини