Головна Новини Політика президент "Корупція на всіх рівнях" в Україні: Єрмак відповів на заяву ексголови Єврокомісії
commentss НОВИНИ Всі новини

"Корупція на всіх рівнях" в Україні: Єрмак відповів на заяву ексголови Єврокомісії

Єрмак сказав, що здивований такими словами.

6 листопада 2023, 19:05
Поділіться публікацією:

Очільник ОП Андрій Єрмак прокоментував слова колишнього президента Єврокомісії Жан-Клода Юнкера про "корупцію на всіх рівнях" в Україні. Відповідну заяву Єрмак зробив у інтерв’ю Politico.

 "Корупція на всіх рівнях" в Україні: Єрмак відповів на заяву ексголови Єврокомісії

Андрій Єрмак (фото з відкритих джерел)

Варто зазначити, що нещодавно Юнкер сказав, що наша країна "непридатна" для членства у Євросоюзі, адже "корумпована на всіх рівнях суспільства".

У відповідь керівник Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що "категорично відкидає такі твердження".

"Я не пам’ятаю, щоб пан Юнкер відвідував Україну за останні кілька років. Тому мені трохи дивно чути ці слова від нього. Я категорично відкидаю твердження, що Україна дуже корумпована", – відповів Андрій Єрмак.

"Ці виклики трапляються в усьому світі, але не могли б ви навести мені приклад ще однієї країни, яка в умовах цієї жахливої війни зробила б реформи такого масштабу?" – відзначив він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що скільки років Україні ще чекатиме членства в ЄСУ Європейській Раді вважають, що Євросоюз має бути готовим до прийняття нових членів до 2030 року. При цьому конкретно про Україну, як про нового члена ЄС поки не йдеться. 

Варто зазначити, що нещодавно Мішель уже заявляв, що ЄС має бути готовим прийняти нові країни-члени до 2030 року. За його словами, розширення блоку є і залишатиметься процесом, що ґрунтується на заслугах, адже членство в ЄС несе як обов'язки, так і переваги. При цьому у Єврокомісії відмовилися коментувати заяву голови Євроради. Щодо перспектив вступу України до ЄС, то ще минулого року наша країна набула статусу кандидата на вступ до Євросоюзу. Тепер Київ має виконати низку умов для того, щоб стати повноправним членом блоку.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини