Головна Новини Політика президент Контрнаступ, фінал війни і «злиті документи»: Що кажуть в офісі Президента
commentss НОВИНИ Всі новини

Контрнаступ, фінал війни і «злиті документи»: Що кажуть в офісі Президента

Українські захисники будуть звільняти окуповані Росією території. Всі

11 квітня 2023, 21:45
Поділіться публікацією:

Контрнаступ ЗСУ – як наступ українських військових змінить хід війни, — так прокоментував майбутні дії Сил оборони радник голови Офісу Президента України (ОПУ) Михайло Подоляк в ефірі 24 каналу, пишуть "Коментарі".

Контрнаступ, фінал війни і «злиті документи»: Що кажуть в офісі Президента

Михайло Подоляк розповів про те, що змінить хід війни

"ЗСУ готуються до масштабного контрнаступу. Українські захисники будуть звільняти окуповані Росією території. Без наступальних дій не можна буде отримати результатів, якими має закінчитись війна в Україні", — каже Подоляк.

Також він пояснив, чому насправді ніякого "зливу документів про контрнаступ" не було, адже дату контрнаступу повідомляти не будуть, адже про нього потрібно говорити по факту.

"Контрнаступ – це не просто абстрактна воєнна операція. Це питання справедливості. Без контрнаступу ми не отримаємо тих результатів, якими має фіналізуватись ця війна", – наголосив радник голови ОПУ.

Також високопосадовець прокоментував нещодавній нібито "злив контрнаступу ЗСУ". Він підкреслив, що ніяких документів про напрямки наступу українських захисників фізично не існує.

"Це ніякий не "злив". Ніяких документів про конкретні напрямки не існує. Сьогодні це тільки напрацьовують, виходячи з того, який ресурс та на який момент ми будемо мати для того, щоб проводити ті чи інші дії", – пояснив Подоляк.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що секретар РНБО Олексій Данілов сказав, що витік інформації, про який так багато говорять, не вплине на плани, пов'язані з контрнаступом. При цьому й висловив сумнів, що оприлюднені документи були справжніми.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що російська армія своїм вторгненням завдала Україні збитків на $700 млрд.

Читайте також на шпальтах "Коментарів" — головною проблемою у США вважають війну в Україні, а не Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини