Головна Новини Політика президент Хто вже повірив в Україну: Зеленський назвав кількість посольств, які відновили роботу у Києві
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто вже повірив в Україну: Зеленський назвав кількість посольств, які відновили роботу у Києві

Президент зазначив, що світ повірив в Україну у війні з Росією

3 червня 2022, 09:27
Поділіться публікацією:

Після масової втечі на початку лютого майже щотижня до столиці України повертаються посольства різних країн. У тому числі у Києві вже відновили роботу 50 представництв. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на звернення президента Володимира Зеленського.

Хто вже повірив в Україну: Зеленський назвав кількість посольств, які відновили роботу у Києві

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Президент зазначив, що посольства відновлюють роботу в Києві, тому що з кожним днем все більше країн переконані, що Україна у цій війні з Росією обов'язково перемогла. І незважаючи на те, що гаряча фаза війни продовжується, світ вірить у перемогу України і готовий її підтримувати.

Говорячи про ті дипвідомства, які вже працюють у Києві Володимир Зеленський зазначив, що важливість поновлення роботи дипломатичних відомств полягає не лише в тому, що дипломати знову безпосередньо присутні в Україні, це ще й символічно важливий крок, адже кожне посольство, яке зараз знову працює у Києві готове підтримувати Україну, бо все більше держав вірить – Україна зможе захистити свою державність у війні, яку розв'язала Росія.                                                                                                                                                                        

Читайте на порталі "Коментарі" — у США розповіли, чому на півдні України немає ані анексії, ані "референдуму" — російські військові просто утримують території та чекають на вказівки з Москви.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у США обіцяють "сюрпризи" для росіян, але у Зеленського все ще тримають інтригу. Подробиці розмови з офіційними представниками Білого дому розповів Андрій Єрмак.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/OP_UA/6747
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини