Головна Новини Політика президент Херсонські журналісти проілюстрували візит Зеленського до області малюнком семирічної дівчинки
commentss НОВИНИ Всі новини

Херсонські журналісти проілюстрували візит Зеленського до області малюнком семирічної дівчинки

Херсонських журналістів не пустили на зустріч до Володимира Зеленського під час його візиту в область

26 червня 2020, 20:41 comments2249
Поділіться публікацією:

Журналісти херсонського видання "ПІК" у відповідь на те, що їх не пустили на зустріч з президентом Володимиром Зеленським, опублікували жартівливу новину.

Херсонські журналісти проілюстрували візит Зеленського до області малюнком семирічної дівчинки

Видання написало, що президент України під час візиту в Херсонську область 26 червня відвідав Херсонський морський порт. Там же глава держави підписав якийсь документ. "Про це "ПІК" повідомила семирічна дівчинка, яку в Херсонської ОДА запросили на зустріч з президентом. Дівчинка поділилася з редакцією малюнком, який зробила під час цієї зустрічі", – написали журналісти.

Херсонські журналісти проілюстрували візит Зеленського до області малюнком семирічної дівчинки - фото 2

Раніше "Коментарі" писали, що правоохоронні органи затримали в Вінницької області групу шахраїв, які вимагали у одного з підприємців борг у розмірі мільйон сто тисяч гривень. Зловмисники видавали себе за радника президента України Володимира Зеленського, генерала Служби безпеки України та члена антикорупційної громадської організації. Вони погрожували "проблемами з правоохоронними органами і закриттям бізнесу", якщо підприємець відмовиться заплатити потрібну суму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини