Головна Новини Політика президент Геращенко оцінив вчинок Зеленського, який виконав вимогу терориста Максима Плохого
commentss НОВИНИ Всі новини

Геращенко оцінив вчинок Зеленського, який виконав вимогу терориста Максима Плохого

Геращенко каже, що під час захоплення автобуса експерти склали психологічний портрет Максима Плохого, згідно з яким очікувати від терориста можна було чого завгодно

22 липня 2020, 10:20
Поділіться публікацією:

Заступник міністра МВС Антон Геращенко прокоментував дії президента України Володимира Зеленського, який вів переговори з терористом Максимом Плохим. За словами Геращенко, Зеленський зробив все правильно, коли виконав одну з вимог терориста і записав відеозвернення, закликавши всіх дивитися фільм "Земляни". Про це заступник міністра сказав у сьогоднішньому ефірі "Сніданку з 1+1".

Геращенко оцінив вчинок Зеленського, який виконав вимогу терориста Максима Плохого

"Зараз йде багато дискусій, чи треба було президенту йти на його умови та розміщувати відеозвернення. Я можу сказати, що президент зробив все правильно. Найдорожче, що у нас є — це життя людей. Інші дії могли призвести до неконтрольованої агресії терориста", — сказав Геращенко.

Заступник міністра каже, що під час захоплення автобуса експерти склали психологічний портрет Максима Плохого, згідно з яким очікувати від терориста можна було чого завгодно. До того ж, у нього було багато зброї, яку він постійно демонстрував в дії. Приміром, він ледь не потрапив з автомата в першого заступника начальника поліції Луцька Євгена Коваля. Президент, за словами Геращенка, зробив все для того, щоб терорист здався і ніхто не загинув.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Мережу виклали відео затримання Максима Плохого (Кривоша), який вчора вранці захопив автобус в Луцьку з 13 заручниками. Цікаво, що ефектному затриманню терориста передувало те, що Плохой вийшов з автобуса без зброї та протягом кількох хвилин розводив руками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини