Головна Новини Політика президент "Ганьба для світу": Зеленський різко відреагував на розділення допомоги від США
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ганьба для світу": Зеленський різко відреагував на розділення допомоги від США

Зеленський заявив, що американських політиків не хвилює кількість людей, яка гине в Україні. За словами президента у США дбають лише про рейтинги

16 квітня 2024, 11:15 comments6252
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Зеленський розкритикував ініціативу Майка Джонсона щодо розділення допомоги від США на частини для України та Ізраїлю. За словами президента України це "ганьба для світу".

"Ганьба для світу": Зеленський різко відреагував на розділення допомоги від США

Зеленський про розділення допомоги від США. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський в інтерв'ю для PBS прокоментував розділення пакета допомоги США для України, який запропонував спікер Конгресу Майк Джонсон.

"Це означає, що це не про безпеку. Це чиста політика, і це ганьба для світу і ганьба для демократії", — сказав президент.

Зеленський різко критикує розділення допомоги та вказує, що це "питання виборів у США".

"Це чиста політика. Нікого не хвилює, скільки людей гине в Україні щодня. Вони дбають лише про свій рейтинг схвалення. Ось у чому справа. Вони забувають, що мертвим людям байдужі рейтинги", — наголосив Зеленський.

Президент вказав, що у випадку поразки України у війні, станеться новий конфлікт з НАТО, і тоді американські солдати будуть захищатись та гинути у бойових діях.

За словами Зеленського, у нього була розмова з Майком Джонсоном минуло року. Тоді американський політик запевни президента, що підтримка від США буде до кінця року 100%.

Нагадаємо, що після атаки Ірану, Майк Джонсон запропонував розділити пакет допомоги від США на чотири частини, щоб окремо голосувати за допомогу Україні та Ізраїлю.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський пояснив, чому Україна не змогла захистити Трипільську ТЕС від знищення під час масованої атаки Росії. За словами президента в України закінчились ракети для ППО на тлі відсутності допомоги від союзників.

Також "Коментарі" писали про те, що у Державному департаменті США відповіли, чому не підтримують Україну на такому ж рівні, як і Ізраїль, який захистили після масованого ракетного удару Ірану.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

16 квітня 2024, 15:29

Ганьба для світу - это зеля и то, во что он превратил в общем-то не самую плохую страну. Таких выродков как он у нас при власти еще не было

Ігор

16 квітня 2024, 10:21

Вас попереджали! А ви зависть розум включити брехали. Ось і отримали бульбашку. Навіщо США ще один паразитуючий Ізраїль оточений конфліктами у центрі Європи? Ще й ментально схожий на свого ворога: спільна лайка, машини, постійно повторював все за Росією тощо. Навіть перед загрозою Ізраїль не перетворився на концтабір з закритими кордонами і не вішав ярлики ухилянтів на свій обрізаний народ.


Новини