Головна Новини Політика президент Єрмак прийшов зі мною і піде зі мною - Зеленський
commentss НОВИНИ Всі новини

Єрмак прийшов зі мною і піде зі мною - Зеленський

Президент Володимир Зеленський заявив, що довіряє главі його офісу Андрію Єрмаку

25 червня 2021, 01:35
Поділіться публікацією:

Глава держави Володимир Зеленський запевнив, що глава його офісу Андрій Єрмак піде з главою держави в кінці політичного шляху і не залишиться на будь-який інший посади. Про це президент України заявив в ефірі програми "VIP з Наталією Мосейчук".

Єрмак прийшов зі мною і піде зі мною - Зеленський

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

"Пан Єрмак — реально потужний менеджер і не на словах, що не блаблабла, а реальний патріот України, який дуже багато працює, 24/7 тільки заради України. Він прийшов зі мною, він піде зі мною. І не буде залишатися на будь-яких посадах" , — сказав Зеленський.

"Пан Єрмак був зі мною з самого початку, але не на цій посаді", підкреслив гарант.

"Єрмак поруч зі мною не просто так, я довіряю цій людині. Служба безпеки надає і надала мені інформацію про все моєму оточенні, всіх моїх людей. Питання не про недовіру. Я просто знаю, що я б не хотів потім втратити ту чи іншу людину", — резюмував Зеленський.

Як ми повідомляли раніше, Володимир Зеленський розповів про другий президентський термін. За словами президента Зеленського, другий термін "від нього не залежить, адже це — вибір українців". Відповідаючи на питання Наталії Мосейчук, чи хоче він бути президентом другий термін, Зеленський акцентував, що в першу чергу це залежить від людей.

Нагадаємо, радника глави Офісу президента Михайла Подоляка можуть звільнити через провалену комунікації з громадськістю. Таку інформацію повідомляє Telegram-канал "Україна 24", посилаючись на особисті джерела з ОП. Як повідомляють адміністратори каналу, у Володимира Зеленського відбувся вельми неприємна розмова з керівником Офісу Андрієм Єрмаком. За їхньою інформацією, президент потребує організації більш ефективних комунікацій, ніж зараз.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://tsn.ua/ru
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Winni

25 червня 2021, 12:30

Пойдешь ты на нары вместе со своим потужным Ермаком, а не на второй срок, когда вагнергейт раскрутят.


Новини