Головна Новини Політика президент Експерт про тиск на «UA: Перший»: це вже дуже погано для президента
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт про тиск на «UA: Перший»: це вже дуже погано для президента

Від незалежного телеканалу "UA: Перший" прозвучали звинувачення на адресу Офісу президента в тиску

21 жовтня 2021, 07:48
Поділіться публікацією:

Президент Зеленський під час візиту в Черкаську область прокоментував заяву телеведучої "UA: Перший" Мирослави Барчук про тиск на журналістів з боку Офісу президента. Глава держави заявив, що його безпідставно звинувачують сьогодні в тиску на всіх — на олігархів, на бізнес, тепер ось на Барчук. Президент попросив показати на відео, що він особисто їй щось говорив або глава ОП щось говорив, тоді він відреагує. Коментуючи заяву Зеленського політолог Олексій Голобуцький зазначив у себе в Facebook, як би там не було, але така заява точно не додає балів главі держави.

Експерт про тиск на «UA: Перший»: це вже дуже погано для президента

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Ясно, що темники існують. Ясно, що в ОП є відповідальні за темники і за напрям представників Зекоманди на конкретні ефіри (або заборона присутності на певних ефірах). Але, коли Зеленський ще і піарників своїх захищає, а не тільки главу ОП, помічників та інших наближених осіб, — це вже дуже погано для президента. Це взагалі "погана комунікація", — вважає Олексій Голобуцький.

Політолог додає, врешті-решт, Зеленський публічно потребує доведення очевидних речей — щоб буквально ловили за руку, отримували фото, відеодокази, свідків, особисте зізнання, ще щось. Ось тільки в тому ж питанні "вагнергейта" ніхто не просить продемонструвати відео або аудіозвонки, як "хтось" зливає дані державної таємниці про плановану спецоперацію по терористах.

"Нікому не потрібні кадри, де Зеленський особисто відносить чемоданчик з грошима в банк, щоб покласти сумнівного походження гроші на офшорні рахунки. У кожному разі досить публічної заяви від експертів або журналістів — від тієї ж Мирослави Барчук, — щоб за певний час це стало доконаним фактом для українців і не тільки для них ", — зазначив політолог.

Також читайте на порталі "Коментарі" — Зеленський назвав єдиний шлях, який може врятувати Україну від введення повної локдауна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Василий

21 жовтня 2021, 07:28

Кого не спрашиваю, ответ один, мы за него не голосовали. Тогда вопрос , кто выбрал ЭТОГО ШУТА и кто готов за него снова голосовать?


Новини