Головна Новини Політика президент Експерт дав точний прогноз на наступні роки Зеленського при владі
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт дав точний прогноз на наступні роки Зеленського при владі

В Україні повторюється епоха Ющенка

25 січня 2021, 17:17 comments1780
Поділіться публікацією:

Відомий український політтехнолог Сергій Гайдай дав прогноз на наступні роки правління Президента Володимира Зеленського, який вступив на посаду навесні 2019 року. Він також розповів про рішення державних питаннь в таємних кабінетах. Про це Гайдай розповів в інтерв'ю журналісту і політологу Юрію Романенку, повідомляє портал "Хвиля".

Експерт дав точний прогноз на наступні роки Зеленського при владі

Зеленський. Фото: Liga

За словами Гайдая, Зеленський є слабким президентом, яким був Віктор Ющенко і, по суті, в Україні зараз повторюється епоха третього президента.

Він зазначив, що президенти в Україні бувають або сильними, як Порошенко або Кучма, або слабкими, як Ющенко і Зеленський.

Гайдай заявив, що Верховну Раду восьмого скликання розпустив не Зеленський, а екс-глава Офісу Президента Андрій Богдан, який зміг переконати президента в необхідності такого рішення. Тоді Зеленський знайшов в собі політичну волю, але це не допомогло йому стати сильним главою держави.

Він сказав, що питання тепер навіть вирішуються не в парламенті, а в таємних кабінетах, так як влада в Україні захоплена середньою ланкою апаратників, а корупція набула безконтрольних масштабыв, чого не було навіть при згаданому Ющенко.

Експерт висловив думку, що до кінця президентського терміну Зеленського тіньові гравці будуть влаштовувати підкилимні ігри.

Він висловив надію, що в найближчі три роки в Україні з'явиться клас людей, які зрозуміють необхідність ведення політики в комунікативному полі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у нового президента США Джо Байдена зробили заяву з приводу санкцій проти Росії.

Також можна подивитися, як Президент Володимир Зеленський виглядав в дитинстві і юності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини