Головна Новини Політика президент Є річ, яка може змінити перебіг війни в Україні: Зеленський зробив заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Є річ, яка може змінити перебіг війни в Україні: Зеленський зробив заяву

Зеленський знову підкреслив, що Україна гостро потребує далекобійної зброї

8 березня 2024, 15:15
Поділіться публікацією:

Україна, як і раніше, гостро потребує далекобійної зброї. Наявність сучасне далекобійне озброєння допомогло б українським захисникам просуватися на фронті та в результаті переломити хід війни. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю Cinque minuti заявив президент України Володимир Зеленський.

Є річ, яка може змінити перебіг війни в Україні: Зеленський зробив заяву

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Якщо в тебе є відповідна зброя, і ти можеш відповісти російській армії, яка використовує далекобійну зброю по твоїх цивільних містах. Наприклад, Херсон, вони стоять на іншому березі Дніпра та їхня далекобійність більша, ніж у нас. Вони стріляють 20 кілометрів плюс, а у нас – до 20 кілометрів артилерійський снаряд. Якщо ти маєш далекобійну зброю, ти можеш їх вибити далі", — заявив президент.

Володимир Зеленський висловив упевненість, що сучасна далекобійна зброя або така, яка відповідатиме характеристикам російського озброєння, зможе змінити хід війни та дозволить українським військам просуватися на фронті.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на фоні майже піврічної тяганини з ухваленням рішення про виділення допомоги Україні з боку США, а також небажання керівництва Німеччини надавати нам крилаті ракети Taurus, які несподівано потужно включилися у питання російсько-української війни Франція (ініціатива президента Еммануеля Макрона про необхідність допомагати нам військами, заклики більше давати нам зброї та боєприпасів), Чехія (ініціатива щодо закупівлі боєприпасів для ЗСУ поза ЄС). Та й традиційно максимально залучені країни Балтії. Чи можна говорити, що відбувається геополітичний перелом, зміна лідерів у глобальному масштабі? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна веде війну не лише проти Росії, увімкнулися ще дві країни: в ОП зробили заяву.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

8 березня 2024, 15:20

Геніально! Які розумні думки між приступами божевілля виникають!


Новини