Головна Новини Політика президент Дубінський пригрозив Зеленському розвалом фракції "Слуга народу" (Відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дубінський пригрозив Зеленському розвалом фракції "Слуга народу" (Відео)

Рішення призведе до розвалу фракції

26 січня 2021, 13:34 comments2391
Поділіться публікацією:
Check

Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Дубінський пригрозив Президентові України Володимиру Зеленському, що якщо його виключать з фракції в парламенті, то це рішення призведе до розвалу монобільшості. Про це Дубінський заявив у відеозверненні до Зеленського, яке опублікував на своєму YouTube-каналі.

Дубінський пригрозив Зеленському розвалом фракції "Слуга народу" (Відео)

Зеленський і Дубинський. Фото: Слуга народу

Дубінський заявив, що не хотів псувати день народження президента, відповідаючи на неприємні репліки на свою адресу.

Нардеп сказав, що планує робити все, щоб зберегти рейтинг Президента і партії "Слуга народу", а також зазначив, що бідою Зеленського є його оточення, яке тримає його в теплій ванні, займаючись при цьому особистим збагаченням і наповненням своїх кишень.

Політик підкреслив, що він не буде добровільно виходити з фракції, тому що це рішення є нелогічним, незаконним і суперечить регламенту.

Він сказав, що якщо рішення про виключення буде ухвалене фракцією, то це призведе її до розвалу.

В кінці відео Дубінський попросив Президента про особисту зустріч, щоб він зміг висловити свої аргументи та довести Зеленському, що він буде за нього боротися.


Довідка: Мінфін США вніс Олександра Дубінського до списку санкцій за втручання в хід американських виборів разом з нардепом Андрієм Деркачем, якого американці називають російським агентом. Йдеться про участь Дубінського в прес-конференції разом з Деркачем, де були опубліковані плівки із записами розмов п'ятого президента України Петра Порошенка і нового президента США Джо Байдена (тоді ще кандидата в президенти), коли той був віце-президентом в адміністрації Барака Обами.

На засіданні фракції 25 січня Зеленський запропонував Дубінському добровільно покинути лави фракції та закликав депутата не прикриватися іменем, на що Дубінський відповів відмовою.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що депутати подарували на день народження Зеленському.

Читайте також про те, як в ПАРЄ оскаржили повноваження делегації РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини