Головна Новини Політика президент Довіра до Зеленського продовжує падати
commentss НОВИНИ Всі новини

Довіра до Зеленського продовжує падати

Незважаючи на це, президент залишається найпопулярнішим політиком країни

15 липня 2020, 15:05 comments2058
Поділіться публікацією:

Рівень довіри до президента України Володимира Зеленського впав до рекордно низького показника — 44%, тоді як у травні він становив 57%. Про це свідчать дані соціологічного опитування, проведеного Центром Разумкова і Фондом "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва.

Довіра до Зеленського продовжує падати

Автори дослідження в пояснювальній записці зазначають, що Володимир Зеленський, як і раніше є найпопулярнішим українським політиком.

"Зеленський залишається політиком з найвищим рівнем довіри серед жителів України. Правда, не довіряють йому 49% опитаних. Далі в рейтингу довіри голова Верховної Ради Дмитро Разумков (39%), міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков (18%) і прем'єр-міністр України Денис Шмигаль (14%)", — відзначають автори опитування.

Водночас 40,5% українців вважають, що "Володимир Зеленський є чесною і порядною людиною, але про більшість представників його команди такого сказати не можна".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що під час президентства Володимира Зеленського витрачають в рази більше на ремонт доріг, ніж при правлінні Петра Порошенка.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини