Головна Новини Політика президент Чи воюватимуть іноземні армії за українців: Зеленський розповів про гарантії від західних партнерів
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи воюватимуть іноземні армії за українців: Зеленський розповів про гарантії від західних партнерів

Зеленський заявив, що за нас ніхто помирати не буде

18 лютого 2022, 12:55
Поділіться публікацією:

Армії інших країн не воюватимуть за Україну в разі вторгнення Росії. Саме тому Київ прагне отримати від західних партнерів певних гарантій. Таку заяву зробив Володимир Зеленський. Про це повідомляє РБК-Україна.

Чи воюватимуть іноземні армії за українців: Зеленський розповів про гарантії від західних партнерів

Президент України Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

За словами Зеленського, під час переговорів з лідерами інших країн неодноразово порушувалися питання гарантій для України, зокрема й створення сильної, фінансованої, озброєної та забезпеченої всім необхідним армії. 

Як повідомляє президент, Україна усвідомлює, що за нас ніхто не буде помирати. 

"Мало того, ми не хочемо опинитися в ролі тієї країни, яка живе в ілюзії, що за неї будуть всі вмирати, а коли почнеться агресія — то будемо не готові. Ми точно цього не хочемо", — зазначив глава держави.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на Донбасі знову загострення: бойовики обстрілюють села та застосували безпілотник. Окупанти продовжують обстрілювати населені пункти, що розташовані в Луганській та Донецькій  областях. На Донбасі зафіксовані 50 обстрілів. Як наголосили   представники штабу ООС, територією Донецькій області зафіксований  політ ворожого безпілотного літального апарату, це — "Орлан-10",  який перетнув лінію зіткнення.

Також "Коментарі" писали, що дитячий садок в Станиці Луганській  та ще кілька  місцевих сіл попали під обстріл російських окупантів. У відеоролику, який зафільмували поліціянти, можна побачити пошкоджене майно дитячого закладу: потрощені стіни, розкидані іграшки. 

Читайте на порталі "Коментарі": Данілов назвав головну мету обстрілів, що відновилися на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини