Головна Новини Політика президент Чи перейняла Україна вже ініціативу у війні: відповідь Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи перейняла Україна вже ініціативу у війні: відповідь Зеленського

Зеленський подякував ЗСУ за Ямпіль та Лиман

1 жовтня 2022, 08:27
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна перейняла ініціативу у війні та досягає відчутних результатів, зокрема підтвердив звільнення Ямполя та успіхи ЗСУ у Лимані. Як передає видання "Коментарі", про це глава держави заявив під час традиційного вечірнього звернення до українців.

Чи перейняла Україна вже ініціативу у війні: відповідь Зеленського

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Президент наголосив, що Україна впевнена у своїй перемозі, перейняла ініціативу у війні та досягає відчутних результатів на полі битви.

"Ми маємо суттєві результати на сході нашої країни. Про це вже достатньо публічної інформації. Усі чули, що відбувається в Лимані Донецької області. Це кроки, які означають для нас багато. І я дякую всім нашим бійцям за реалізацію цього елементу нашого оборонного задуму!" Це дуже важливо", — заявив Зеленський.

Президент відзначив бійців 10-ї окремої гірничо-штурмової бригади та 54-ї окремої механізованої бригади "за незмінну хоробрість і героїзм на Сіверському та Бахмутському напрямках", а також військовослужбовців 214-го окремого стрілецького батальйону, Сил спеціальних операцій та 1 тероборони за визволення Ямполя

Він також подякував підрозділам ГУР та СБУ.

Варто зазначити, що Інститут вивчення війни раніше повідомив, що ЗСУ увечері 29 вересня, ймовірно, завершили оточення російського угруповання в районі Лиману на Донеччині. За деякими даними, українські військові матимуть змогу взяти місто, якщо росіяни не отримають підкріплення.

Читайте також на порталі "Коментарі" — прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков пояснив, чому Росія тепер наголошує на війні, а не на переговорах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини