Головна Новини Політика президент Чи готовий Зеленський на компроміс із Путіним, заради миру в Україні: відповідь президента
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи готовий Зеленський на компроміс із Путіним, заради миру в Україні: відповідь президента

Володимир Зеленський виключає будь-які компроміси з Путіним

11 грудня 2023, 17:00 comments4661
Поділіться публікацією:

Обговорення можливих компромісів із російським диктатором Володимиром Путіним не має жодного сенсу, бо йому не потрібний мир в Україні. Отже, переговори з Путіним або з його кремлівськими спільниками неможливі, як і будь-які компроміси. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю латиноамериканським ЗМІ зробив президент України Володимир Зеленський.

Чи готовий Зеленський на компроміс із Путіним, заради миру в Україні: відповідь президента

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

"Насамперед йому (Ред. – Путіну) не потрібен мир. Коли ми хочемо вирішити якусь проблему, ми повинні зрозуміти, що це потрібно всім сторонам. Ми хочемо закінчити війну", — заявив лідер українців.

Володимир Зеленський додав, що не репрезентує переговорів з російським диктатором або російською стороною про людей, які живуть на окупованих територіях України.

"Як я можу домовлятися з Путіним? Давайте на секунду забудемо, що він вбивця. З російською стороною. Як я можу домовлятися з ним про людей, які знаходяться в якихось містечках-селищах, яких окупували, які там живуть. І тут сідають двоє людей чи дві команди і кажуть: хай вони твої. Хто ми такі, щоб вирішувати де людині жити, ким бути, якою мовою говорити, який прапор поважати? Хто ми такі?", – висловився глава держави.

Президент зазначив, що згідно з Конституцією України, він має захищати права та свободи людей, допомогти та звільнити від загарбників. Поруч із ним мають бути громадяни, готові взяти до рук зброю та допомогти людям в окупації.

"Хтось хоче вмирати? Ні. Всі живі люди. Але ця людина (Ред. – Путін) не хоче жодного діалогу, вона не хоче зупинити війну. Для неї сьогодні зупинити війну – це два слова по телефону. Сказати своїм військам відійти" , – наголосив Зеленський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — з Аргентини до США: чи може допомогти візит Зеленського з розблокуванням допомоги Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини