Головна Новини Політика президент Чи є привід для оптимізму: ЗМІ дізналися, з чим Зеленський покине Вашингтон
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи є привід для оптимізму: ЗМІ дізналися, з чим Зеленський покине Вашингтон

Зеленський залишить Вашингтон із пакетом військової допомоги на зиму

21 вересня 2023, 17:25 comments1050
Поділіться публікацією:

Глава української держави Володимир Володимир Зеленський покине Вашингтон із новим пакетом військової допомоги на зиму від Сполучених Штатів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "CNN".

Чи є привід для оптимізму: ЗМІ дізналися, з чим Зеленський покине Вашингтон

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

ЗМІ наводить слова американського чиновника, який стверджує, що новий пакет допомоги включатиме додаткові артилерійські, протитанкові, зенітні та протиповітряні засоби, які дозволять краще оснастити Україну для продовження контрнаступу і не лише.

"Зеленський залишить Білий дім із значним пакетом додаткових коштів, які допоможуть у забезпеченні оборони у найближчій та довгостроковій перспективі", — висловився цей чиновник.

Очікується, що пакет засобів ППО також допоможе Україні захистити своє небо напередодні суворої зими, коли очікується збільшення кількості ударів по критично важливих об'єктах інфраструктури з боку Росії.

При цьому в новому пакеті так і не виявиться тактичних ракетних комплексів, відомих як ATACMS, які б дозволили українським захисникам завдавати ударів по цілях великої дальності.

Читайте також на порталі "Коментарі" – президент України Володимир Зеленський продовжує візит до США. Після виступу перед Генасамблеєю ООН, він виступив і перед Радбезом цієї організації. Зокрема, закликав до її реформування, розкритикувавши "брехунців" з Росії, які загнали ООН у глухий кут. Він також провів на полях ГА ООН зустрічі із представниками Албанії, США, Чилі, Єврокомісії, Румунії, Болгарії, Німеччини, Бразилії. Якими є перспективи реформування ООН? Як оцінюєте виступ Зеленського, його зустрічі, проміжні результати перебування у Штатах? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – перші підсумки візиту Зеленського до США – на що варто звернути увагу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини