Головна Новини Політика президент Це неприйнятно: що обурило Зеленського в позиції деяких союзників
commentss НОВИНИ Всі новини

Це неприйнятно: що обурило Зеленського в позиції деяких союзників

Президент висловився про регулярні удари російських загарбників по Харкову та іншим населеним пунктам у різних регіонах країни

5 квітня 2024, 07:07
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський заявив, що для захисту українських міст від повітряного терору Росії Силам оборони, що триває, потрібні кілька ефективних систем ППО від країн-партнерів. Але далеко не всі країни-партнери готові активно включатися в роботу за допомогою Києва, вони все ще гадають. Як передає портал "Коментарі", про це у своєму традиційному вечірньому відеозверненні заявив глава української держави Володимир Зеленський.

Це неприйнятно: що обурило Зеленського в позиції деяких союзників

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

Президент України висловився про регулярні удари російських окупантів по Харкову та іншим населеним пунктам у різних регіонах країни.

"Говорив сьогодні з військовими про те, як дати більше захисту Харкову — саме з погляду ППО. Таке ж завдання у всіх наших дипломатів. Посилення ППО для Харкова, усієї Харківської області, Сумської області, південних регіонів — це абсолютно нагальна потреба", — заявив Володимир Зеленський.

Лідер українців висловив подяку кожній країні та лідеру, які зараз "у комунікації з нами шукають можливості допомоги".

"Це абсолютно неприйнятно, що стільки країн світу, як і раніше, думають, як протидіяти терору, хоча не вистачає лише кількох політичних рішень — кількох систем ППО, які могли б принципово змінити ситуацію", — заявив Зеленський.

Президент додав, що відповідну роботу з партнерами буде продовжено.

Читайте також на порталі "Коментарі" – ситуація на фронті залишається дуже складною. Росіяни посилили штурми як на східному, а й у південному напрямі. За деякими даними, не залишають вони планів щодо захоплення Харкова. Закордонні аналітики у виданні Welt зазначають, що є багато ознак того, що війну в Україні можуть заморозити. Експерти оцінили спеціально для порталу "Коментарі" нинішню стадію російсько-української війни та перспективи її розвитку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини