Головна Новини Політика президент "Це не просто слова": Єрмак зробив визнання про відносини Зеленського з Коломойським
commentss НОВИНИ Всі новини

"Це не просто слова": Єрмак зробив визнання про відносини Зеленського з Коломойським

Глава ОП зробив відкрите визнання

29 січня 2021, 09:55
Поділіться публікацією:

Глава Офісу Президента Андрій Єрмак розповів про те, в яких стосунках зараз знаходяться Володимир Зеленський і український олігарх Ігор Коломойський, з яким часто пов'язують президента. Про це Єрмак розповів в інтерв'ю виданню "Новий час".

"Це не просто слова": Єрмак зробив визнання про відносини Зеленського з Коломойським

Єрмак і Зеленський. Фото: ОП

За його словами, у Зеленського і Коломойського зараз немає ніяких відносин. Такий розклад сил Єрмак аргументував тим, що Зеленський є першим українським президентом, який показав на особистому прикладі свою рівновіддаленість від всіх олігархічних груп.

Єрмак сказав, що Президент Зеленський будує нову систему влади, яка буде позбавлена від впливу олігархів. Він зазначив, що це вже стало об'єктивною реальністю.

Журналіст задав уточнююче питання щодо групи народних депутатів "Слуги народу", які орієнтуються на Коломойського. Єрмак не став заперечувати цей факт і сказав, що у величезній фракції чисельність 250 осіб є багато сфер впливу.

У той же час Єрмак заявив, що деякі люди хочуть видавати бажане за дійсне. Він сказав, що рабовласницький лад давно закінчився і буде неправильним називати депутата чиїсь людиною.

Під час президентської кампанії 2019 року в адресу Володимира Зеленського неодноразово звучали звинувачення в роботі на Ігоря Коломойського, опоненти називали його "маріонеткою олігарха". Аргументувалося це тим, що під час перебування комедійним актором Зеленський разом зі студією "Квартал 95" працювали на каналі 1 + 1, який належить Коломойському.

Андрій Єрмак керує Офісом Президента з лютого 2020 року, він замінив на цій посаді Андрія Богдана, який раніше був адвокатом Коломойського.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, чим небезпечні одкровення офіцера СБУ Нескоромна для ОП.

Також читайте про те, що Ярош запропонував Зеленському призначить Порошенка прем'єром.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини