Головна Новини Політика президент Бахмут, загарбницькі плани РФ та потенційні очільники областей, - Зеленський вчергове збирав Ставку
commentss НОВИНИ Всі новини

Бахмут, загарбницькі плани РФ та потенційні очільники областей, - Зеленський вчергове збирав Ставку

Президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки верховного головнокомандувача, де обговорили про найгарячіші ситуації на полях бою, а також про майбутні призначення на вакантні посади голів областей

6 лютого 2023, 21:28
Поділіться публікацією:

Засідання Ставки верховного головнокомандувача відбулося у понеділок, 6 лютого. Насамперед керівництво ЗСУ та командувачі військ оперативних напрямків доповіли про актуальну ситуацію на фронті, пишуть "Коментарі".

Бахмут, загарбницькі плани РФ та потенційні очільники областей, - Зеленський вчергове збирав Ставку

Зеленський провів чергове засідання Ставки

У засіданні взяли участь: керівник Офісу президента Андрій Єрмак, секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний, начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов, командувачі родів військ та оперативних напрямків.

Окремо учасники засідання зупинилися на питанні забезпечення сил оборони необхідним озброєнням і боєприпасами на Бахмутському напрямку. Ознайомилися також з інформацією Головного управління розвідки ЗСУ щодо потенційних дій ворога найближчими днями.

А ще розглянули кандидатури на посади начальників обласних військових адміністрацій у Київській, Херсонській, Сумській, Запорізькій та Дніпропетровській областях, де зараз немає очільників.

Триває триста сорок восьма доба російського широкомасштабного вторгнення. За інформацією Генштабу ЗСУ, впродовж доби противник завдав 5 ракетних та 12 авіаційних ударів. Здійснив 36 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Авіація Сил оборони у відповідь завдала 9 ударів по районах зосередження окупантів та 2 удари по позиціях зенітно-ракетних комплексів. Наші ракетники і артилеристи уразили 2 райони зосередження живої сили противника.

Як писали "Коментарі", тема нового широкомасштабного наступу росіян останнім часом активно присутня в українському (і не лише) медійному просторі. При цьому в офісі президента запевняють, що українська розвідка має всю інформацію про пересування окупантів. І закликають не реагувати на гібридну стратегію росіян, не брати участь у руйнівних внутрішніх "війнах". Своєю чергою, більшість українців очікують, що саме ЗСУ незабаром перейдуть у контрнаступ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини