Арестович заявив, що планує стати Президентом України

Речник української делегації в мінській ТКГ Олексій Арестович заявив, що в майбутньому планує стати президентом України

Речник української делегації в мінській ТКГ і радник глави Офісу президента Олексій Арестович заявив про наявність у себе президентських амбіцій. Про це він повідомив під час інтерв'ю українському журналісту Сергію Лещенку.

За його словами, його наміри стати президентом України не є секретом, однак він планує зайнятися цим в майбутньому. Але не найближчим часом. Він зазначив, що президентом він хоче стати через кілька політичних тактів в нашій країні.

Також Арестович поставили запитання про майбутнє міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, який займає цей пост вже понад 7 років, однак спікер української делегації не зміг дати відповіді на це питання. Лещенко запитав його, чи може бути таке, що він буде боротися з Аваковим за пост Президента України в майбутньому, на що той відповів, що такий варіант можна допустити, однак підкреслив, що це точно буде не скоро.

Довідка: Олексій Арестович був призначений спікером української делегації в мінській ТКГ і радником глави делегації Леоніда Кравчука в жовтні 2020 року. У грудні глава Офісу президента України Андрій Єрмак призначив його позаштатним радником зі стратегічних комунікацій.

В Офісі президента і української делегації в ТКГ Арестович працює на громадських засадах і, за його словами, не отримує ніяких грошей за свою роботу. До приходу в політику він був відомий як блогер, військовий оглядач, лектор, актор і ветеран війни на Донбасі. Варто також відзначити, що попри роботу в команді Володимира Зеленського, на виборах 2019 року Арестович активно підтримував тодішнього главу держави Петра Порошенка.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, навіщо Путіну потрібна зустріч з Байденом.

Читайте також про три варіанти дій Росії проти України.