Головна Новини Політика президент Арестович порівняв Зеленського із диктатором
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович порівняв Зеленського із диктатором

Після виходу з Офісу президента Олексій Арестович почав дедалі більше критикувати чинного главу держави

31 жовтня 2023, 21:46 comments2128
Поділіться публікацією:

Екс-радник глави Офісу президента Олексій Арестович прокоментував нову критичну статтю в TIME про президента Володимира Зеленського. Главу української держави Арестович порівняв із диктатором. Про це повідомляють "Коментарі".

Арестович порівняв Зеленського із диктатором

Арестович у Офісі президента

"Спочатку хтось поводиться як диктатор і замість того, щоб піти нормальним шляхом прискореного розвитку, обирає стагнацію, — написав Арестович у своєму телеграм-каналі. — Потім хтось плодить масову корупцію. Потім хтось плодить ненависть до будь-якого, у кого відмінна думка. А потім — через півтора роки — настає осінь, і у відносинах із Заходом, і з власним народом. І скільки реальність не заперечуй, вона від цього нікуди не дівається".

Арестович пророкує Зеленському майбутнє, яке, за описами істориків, нагадує останні дні у ставці Гітлера. Втім, сам екс-радник одразу відкинув паралелі із главою Третього рейху.

"У статті "TIME" проступає неприємний і невиразно знайомий образ: залишений усіма диктатор, який блукає по закутках бункера, не бажає глянути в очі реальності і істерично вигукує про швидку перемогу, досягти якої він нездатний, — продовжує Арестович. — Авторитарний лідер, якому боїться сказати правду його оточення".

— Усі диктатори, які відірвалися (в ім'я своєї фантазії) від реальності, закінчують однаково. Ця стаття засуджує Зеленського до самотності та суду історії — до самотності, нарікати на яку йому нікому, крім самого себе, — підсумовує Арестович.

Нагадаємо, що з 1 грудня 2020 року по 17 січня 2023 року Олексій Арестович обіймав посаду радника глави Офісу президента України.

Тим часом, у США мусульмани висунули Байдену ультиматум: що вони загрожують зробити. Байден закликають вплинути на Ізраїль.

Данілов відреагував на інформацію Time про високі втрати ЗСУ та нестачу військових.

А на вечірку Хеллоуїна маленький син Блінкена прийшов в образі Зеленського.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Стас

31 жовтня 2023, 22:05

У Люсі Арестовича дах поїхав повністю. Йому давно потрібно лікуватися від шизофренії


Новини