Головна Новини Політика президент Американський журналіст написав книгу про Зеленського: як змінився президент за роки війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Американський журналіст написав книгу про Зеленського: як змінився президент за роки війни

Від колишнього гумориста у Зеленському залишилося дуже мало, пише Саймон Шустер

1 лютого 2024, 21:20
Поділіться публікацією:

Від  часу  президентських виборів в Україні в  2019 році до жовтня 2023 року Володимир Зеленський значно змінивсь.  Характер  президента за ці  роки став жорсткішим.

Американський журналіст написав книгу про Зеленського: як змінився президент за роки війни

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Про це журналістам "Української  правди" розповів   журналіст зі Сполучених Штатів Саймон Шустер, який є автором книги  The Showman (Шоумен) про президента Володимира Зеленського. Як він стверджує, ця книга — це буквальна відповідь на це питання про зміни, що відбулись із  Зеленським  на 400 сторінках.

"Березень 2019-го: харизматичний молодий комік, впевнений у тому, що президентом буде зустрічатися тільки з "веселими" політиками, а в інше відправить "професіоналів".

Жовтень 2023: упертий, впевнений у собі, безжальний, мстивий, готовий іти до кінця ходою бульдога і робити неможливе", — говорить автор.

Шустер  ще зазначив, що від  гумориста в глави держави  залишилось  дуже мало. Чимало якостей, як от  наївність, оптимізм в ньому практично непомітні. Зеленський  тепер  набагато жорсткіший, вимогливіший до членів своєї команди.

"Можливо, залишилося нахабство, напевно, точніше буде сказати, зухвалість. Це теж не моя характеристика, так описували його старі друзі та соратники." Я знаю, чого хочу, і буду цього домагатися. Я цього заслуговую. Мені це потрібно і давай шукати способи зробити те, що потрібно мені, моїй команді та моїй країні". — підсумовує  Саймон  Шустер.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, які сигнали приховує стаття TIME про Зеленського та УкраїнуСтаття в американському журналі TIME, присвячена російсько-українській війні загалом і президенту Володимиру Зеленському, зокрема, викликала серйозний резонанс. У ній порушується тема корупції, у тому числі в Міноборони, падіння підтримки України з боку партнерів, нібито має місце конфлікт між українськими політиками та військовими. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Vlad

3 лютого 2024, 14:32

Ігор, твій пост характеризує тебе як троля, що не розуміє української ментальності, але точно описує руський мір, де росіяни в більшості втілюють маленьких пукінів, які нічого не хочуть бачити окрім свого телевізора і холодильника.

Ігор

1 лютого 2024, 22:22

Робити те, що потрібно корумпованому божевільному, а ні країні. Терплячі вівці цього Вирока заслуговують.


Новини