Головна Новини Політика зовнішня політика Зустрічі Зеленського і Путіна не буде: Роман Безсмертний назвав остаточну причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Зустрічі Зеленського і Путіна не буде: Роман Безсмертний назвав остаточну причину

Час від часу в ЗМІ і в соціальних мережах з'являються розмови про те, чи відбудеться зустріч президента України Володимира Зеленського з президентом Росії Володимиром Путіним

13 вересня 2021, 07:47 comments1706
Поділіться публікацією:

Кремль не погодиться піти на зустріч з президентом України, тому що напередодні виборів до Держдуми РФ російська влада не готова йти ні на які компроміси і не хоче торгуватися, розуміючи прекрасно, що український народ поки що не переламати. Як передає видання "Коментарі", таку думку в ефірі каналу "Україна 24" озвучив дипломат, колишній представник від України в ТКГ Роман Безсмертний.

Зустрічі Зеленського і Путіна не буде: Роман Безсмертний назвав остаточну причину

Роман Безсмертний Фото: LIGA.net

Час від часу в ЗМІ і в соціальних мережах з'являються розмови про те, чи відбудеться зустріч президента України Володимира Зеленського з президентом Росії Володимиром Путіним. З одного боку, українська сторона наполягає на цій зустрічі, а Москва зі своєї дзвіниці шукає відмовки, щоб ця зустріч не відбулася. Роман Безсмертний вважає, що ця зустріч не відбудеться і не тому що її не хоче президент Зеленський. Кремлю така зустріч просто не потрібна. Російському президенту потрібен конфлікт і ескалація. При цьому потрібно згадати, що в Росії наближаються парламентські вибори. Вже доведено неодноразово, що Путін ніколи перед волевиявленням або якимось важливим процесом в Росії не йшов на компроміси. Він завжди доводив ситуацію до крайнього напруження.

Роман Безсмертний вважає, що зараз таким акордом буде Білорусь. Насправді, зазначив дипломат, не все так відбувається, як про це повідомляють ЗМІ. Ніякої повної анексії і розчинення Білорусі в Росії не відбудеться. Але недавні події з підписанням низки документів по "союзної держави" — це черговий вагомий крок до входження Кремля в Білорусь.

"Що стосується України, то наша країна сьогодні Путіну не до зубах. Кремль не може взяти Україну абсолютно ніяк і не тому що в Україні сильна влада. Просто цього не допустить українське суспільство ", — зазначив дипломат.

Він додає, в Кремлі це чудово розуміють, тому що озброєний народ набагато сильніше будь-якої влади, сильніше навіть сильної та професійної влади.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Пєсков розповів, яка ймовірність того, що Путін і Зеленський зустрінуться в цьому році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини