Головна Новини Політика зовнішня політика Зустріч Кулеби з Лавровим: які очікування України від переговорів з російським міністром
commentss НОВИНИ Всі новини

Зустріч Кулеби з Лавровим: які очікування України від переговорів з російським міністром

Кулеба розповів про очікування від зустрічі з Лавровим

9 березня 2022, 14:50
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба за сприяння турецького колеги вирушає на зустріч з російським міністром Сергієм Лавровим. Про свої очікування та деталі стосовно переговорів дипломат розповів під час прямого ефіру у Facebook. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на УНН.

Зустріч Кулеби з Лавровим: які очікування України від переговорів з російським міністром

Дмитро Кулеба - фото з відкритих джерел

"Готуємось до переговорів з моїм російсьим колегою, міністром Лавровим. Завтра вони відбудуться. Ми дуже серйозну зараз проводимо роботу для того, щоб максимально ефективно їх провести. Але відверто вам скажу, що очікування у мене від переговорів стримані, я не покладаю на них завищених очікувань. Але безумовно будемо витискати по максимуму”, — зазначив Кулеба.

За словами Кулеби, українська сторона в переговорах має на меті обговорення припинення вогню, звільнення території й вирішення гуманітарних питань.

“Завдяки діям сил оборони України, завдяки їх героїзму, завдяки непорушності позицій президента, завдяки нашим спільним, скоординованим діям з партнерами щодо запровадження санкцій, щодо підтримки оборони України, щодо ізоляції Росії я їду на ці переговори з сильною позицією”, — наголосив міністр.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у ніч на 9 березня російські військові завдали чергового авіаудару по Житомирській області. Від вибухів постраждало кілька житлових будинків у місті Малин, а також гуртожиток та завод "Ізоват" у Житомирі. Відомо, що внаслідок авіаударів у Житомирській області загинуло 9 осіб: 4 військовослужбовці та 5 цивільних, серед них 2 немовлят та 1 неповнолітня дитина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини