Головна Новини Політика зовнішня політика ЗСУ поступово просуваються на фронті: як оцінює американський генерал Міллі наступ українців
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ поступово просуваються на фронті: як оцінює американський генерал Міллі наступ українців

Український контрнаступ був і буде "дуже важкою битвою - генерал Міллі

15 червня 2023, 20:45
Поділіться публікацією:

Українські військові  поступово йдуть  вперед на фронті, наступаючи на позиції окупантів РФ, проте зараз висновки щодо успішного  наступу робити ще рано.

ЗСУ поступово просуваються на фронті: як оцінює американський генерал Міллі  наступ українців

Генерал Міллі заявив про просування ЗСУ на фронті / (фото з відкритих джерел)

Так висловивсь  представник Сполучених Штатів,  керівник  Об’єднаного комітету начальників штабів  генерал Марк Міллі. Про це інформує ТСН.

Американський генерал  дотримується думки, що український контрнаступ був  і буде "дуже важкою битвою". Досвідчений військовий  каже, що в українських захисників  є успіхи, і вони поступово йдуть вперед, але остаточну оцінку давати ще зарано.

Ще представник Сполучених Штатів  переконаний, що  воїни ЗСУ, що відрізняє їх від російських  окупантів , дуже мотивовані та накопичили в собі  високий моральний дух. Їхня мужність і кмітливість, зазначив американський генерал,  допоможе їм здобути перемогу.

"Війна динамічна, вона є змаганням волі, але можна бути впевненими, що готовність українців захищати свою землю і свободу, їхня мужність і майстерність переможуть", -  підсумував Марк  Міллі.

При цьому,  українські ЗМІ повідомляли, що  військові ЗСУ під час наступу просунулись до 1, 5 км в напрямку населеного пункту Новопокровка, що в Запорізькій області.  

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Міноборони повідомило про "потужний опір ворога".Станом на зараз на Півдні та Сході триває український наступ, але він зустрічає потужний опір ворога. Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.За словами Ганни Маляр, на Бахмутському напрямку тривають наступальні дії на напрямках Роздолівка — Краснополівка та Брехівка – Ягідне. Тут Сили оборони, каже Маляр, досягли певного успіху. На всіх напрямках наступу - зокрема, на Берднянському та Маріупольскому - є просування, близько кілометра на кожному.  


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини