Головна Новини Політика зовнішня політика ЗМІ: Москва вимагає від Києва змін до Конституції України
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ: Москва вимагає від Києва змін до Конституції України

3 липня в Берліні проходять переговори в нормандському форматі

3 липня 2020, 17:46 comments2195
Поділіться публікацією:

Росія вимагає від України внести термінові зміни до Конституції з питання Донбасу. Про це повідомляє німецьке видання Spiegel з посиланням на власні джерела.

ЗМІ: Москва вимагає від Києва змін до Конституції України

"У переговорах щодо конфлікту на Сході України Москва наполегливо вимагає швидкого правого забезпечення в сепаратистських районах, в Донецьку і в Луганську", — повідомляє джерело.

Також представники Росії змушують українську сторону до 6 липня передати Тристоронньої контактній групі проект змін до Конституції України, який повинен стати першим етапом особливого статусу сепаратистських районів у структурі державності України.

Нагадаємо, українську сторону на даних переговорах представляє міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков та керівник Офісу президента України Андрій Єрмак. З боку Росії — заступник глави Адміністрації президента — Андрій Козак.

Як раніше повідомляли "Коментарі", ркерівник Офісу президента України Андрій Єрмак і міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба відвідали з робочою поїздкою Берлін. У них були заплановані візити до керівництва Німеччини після візиту російського посла Дмитра Козака до Берліна на зустріч з заступником канцлера ФРН Ангели Меркель.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини