Головна Новини Політика зовнішня політика Журналіст: в США нарешті прокинулися ті люди, які за максимально жорсткі відносини з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Журналіст: в США нарешті прокинулися ті люди, які за максимально жорсткі відносини з Росією

З США можуть вислати 400 російських дипломатів, яких запідозрили в шпигунстві

8 жовтня 2021, 07:50
Поділіться публікацією:

У США нарешті прокинулися ті люди, які виступають за максимально жорсткі відносини з Росією і за введення проти неї санкцій в різних областях за використання сили і за всякі витівки, на які Кремль йде у зовнішній політиці. Як інформує видання "Коментарі", таку інформацію в своєму відеоблозі висловив журналіст, політичний оглядач Іван Яковина.

Журналіст: в США нарешті прокинулися ті люди, які за максимально жорсткі відносини з Росією

Конгрес США Фото: delo.ua

Журналіст зазначив, в першу чергу в цій історії варто зазначити ініціативу відразу 17 конгресменів, як від Демократичної, так і від Республіканської партії. Вони виступили з офіційним листом, в якому закликали президента США Джо Байдена вислати в Москву відразу 300 російських дипломатів, які працюють в дипломатичних представництвах в США.

"Те, що цю ініціативу підписали і республіканці, і демократи різко підвищує її шанси на проходження, оскільки у Вашингтоні ось ця двопартійність дуже високо цінується. І вона майже гарантує проходження будь-якої ініціативи, якщо дійсно і республіканці, і демократи щось там підтримують. Це важливий момент, який треба мати на увазі", — підкреслив Іван Яковина.

Він додає, на думку авторів ідеї висилку російських дипломатів на Батьківщину необхідно зробити, як відповідь на дії самої Росії, яка різко обмежила кількість працівників американського посольства в Москві. Через що там зовсім недавно було звільнено 182 людини.

Іван Яковина зазначив, потрібно розуміти, що ніяких особливих зв'язків між Росією і США в плані бізнесу, економіки, освіти, культури, науки немає. Загальних наземних кордонів у них теж немає. Тому 400 російських дипломатів, які працюють зараз в США, вони в основному займаються шпигунством. Більше їм займатися нічим. Ось в США і вирішили "прикрити цю шпигунську лавочку", чим Москва, звичайно ж, обурена.

Читайте також на порталі "Коментарі" — США мають намір знищити свою хімічну зброю до 2023 року.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини