Головна Новини Політика зовнішня політика Журналіст розповів про можливості нападу Путіна на Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Журналіст розповів про можливості нападу Путіна на Україну

Вторгнення Росії не призведе до розвалу України

24 березня 2021, 11:05
Поділіться публікацією:

Український журналіст Юрій Бутусов прокоментував можливе військове вторгнення Росії в Україну з боку окупованих територій Донецької і Луганської областей. Про це він повідомив в інтерв'ю політологу Юрію Романенку.

Журналіст розповів про можливості нападу Путіна на Україну

Фото: Google

За його словами, потенційне військове вторгнення Росії на Донбас, про який часто говорять останнім часом, не зможе стати пуском до розвалу нашої країни. Він зазначив, що такий ризик існував у 2014 році, проте з того часу Україна значно зміцніла.

Бутусов сказав, що український народ зрозумів, що таке Росія й об'єднався проти ворога в допомоги фронту і відношенню до війни. Він підкреслив, що велика війна стане фактором консолідації нашого суспільства.

Також він зазначив, що зараз у росіян немає сил на повномасштабне військове вторгнення в Україну, з огляду на чисельність збройних сил, які не стали більше за останні 7 років війни. Бутусов сказав, що Росія проводить військові реформи, однак це не збільшує чисельність її армії.

Журналіст заявив, що президент Росії Володимир Путін планує вторгнення на Донбас, однак зараз це неможливо через посилення санкцій, міжнародний тиск та об'єднання народу України.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян. Сама Росія свою участь в конфлікті заперечує, попри численні докази.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, як Леонід Кравчук не дав зберегти СРСР в 1991 році.

Читайте також, чи приєднається Байден до переговорів по Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини