Головна Новини Політика зовнішня політика Журнал "Time" присвятив свою нову обкладинку Україні: що нового обговорюють у західних ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Журнал "Time" присвятив свою нову обкладинку Україні: що нового обговорюють у західних ЗМІ

"Криза, яка може назавжди змінити Європу" - заголовок головного матеріалу

3 лютого 2022, 15:30
Поділіться публікацією:

Журнал "Time" присвятив свою нову обкладинку Україні. Журналіст Саймон Шустер написав велику публікацію про ймовірну повномасштабну війну Росії з Україною, можливі причини та образи Путіна. У своєму матеріалі він припустився такої думки, що на ескалацію конфлікту його провокують переслідування Віктора Медведчука. Про це йдеться на сайті журналу "Time", передає портал "Коментарі".

Журнал "Time" присвятив свою нову обкладинку Україні: що нового обговорюють у західних ЗМІ

Журнал Time - обкладинка Україна. Фото з Facebook

На обкладинці нового журналу "Time" зображена людина у окопі. Заголовок головного матеріалу звучить так: "Криза, яка може назавжди змінити Європу". Автор статті Саймон Шустер проводить історичні паралелі: "війни завжди починаються з дрібних образ. Вбитий герцог. Розгніваний папа. Віра самотнього короля, що його суперники грають не чесно". На думку журналіста, образа Путіна може ховатись у долі його похресниці, доньки Віктора Медведчука, якій Україна нещодавно анулювала візу для навчання у Швейцарії.

"Її звати Дар’я, молода українка з сором’язливою посмішкою та великими карими очима. Коли вона народилася в 2004 році, її батьки попросили свого друга Володимира Путіна охрестити її в православній традиції, яку всі вони поділяють. Батько дівчинки, Віктор Медведчук, десятиліттями був близький Путіну. Вони разом відпочивають на Чорному морі. Вони ведуть бізнес. Вони одержимі зв’язками між їхніми країнами та західними силами, які, як видно, розривають їх", — йдеться у матеріалі. 

Далі журналіст аналізує події, які передували нарощуванню військ біля українських кордонів. Спочатку рішенням РНБО заблокували канали Медведчука, тоді самого кума Путіна взяли під домашній арешт, а влада США це підтримала. 19 лютого 2021 року активи родини Медведчука заблокували, і вже 21 лютого Росія оголосила про перекидання військових до кордонів України для навчання. З того часу не припинялось нарощування військових сил.

Нагадаємо, попередній випуск журналу "Time" вийшов з фотографією головного опонента Путіна у Росії — Олексія Навального. Він дав ексклюзивне інтерв’ю цьому ж журналісту Саймону Шустеру, розповівши про своє ув’язнення і поділившись своїм поглядом на кризу навколо України. Про це "Коментарі" писали у публікації - Олексій Навальний дав інтерв’ю виданню Time: що розповів головний в’язень Путіна

Читайте також: Ймовірність ескалації від Росії низька: Резніков назвав причину





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини