Головна Новини Політика зовнішня політика Жахливі наслідки обстрілу: Вбити ракетну та безпілотну індустрію РФ закликав світ Кулеба
commentss НОВИНИ Всі новини

Жахливі наслідки обстрілу: Вбити ракетну та безпілотну індустрію РФ закликав світ Кулеба

Сьогоднішня масована ракетна атака Росії на Україну принесла чимало збитків та жертв серед цивільних

14 січня 2023, 18:20
Поділіться публікацією:

Вбити ракетну та безпілотну індустрію РФ. Про це він написав на своїй сторінці у Twitter глава МЗС Дмитро Кулеба, пишуть "Коментарі".

Жахливі наслідки обстрілу: Вбити ракетну та безпілотну індустрію РФ закликав світ Кулеба

Кулеба закликав G7 та ЄС посилити санкції проти країни-терористки

"Кожен шквал ракет ще більше виснажує російські запаси. Однак вони все ще здатні виробляти нові. Ми можемо і повинні вбити їхню ракетну та безпілотну індустрію масованим санкційним ударом! Закликаю G7 та ЄС невідкладно запровадити відповідні санкції, запропоновані Україною", — зазначив Кулеба.

Глава МЗС Дмитро Кулеба виступає за те, щоб у 2023 році Захід запровадив санкції для повалення оборонного комплексу Росії.

Так високопосадовець відреагував на перший в цьому році масований ракетний удар рашистів по мирних територіях України.

Жахливі наслідки обстрілу: Вбити ракетну та безпілотну індустрію РФ закликав світ Кулеба - фото 2

У Дніпрі – катастрофічний приліт в житловий будинок — знесло фактично цілий під'їзд. Уже 27 поранених, з них шестеро дітей, п’ятеро загиблих. Багато хто ще під завалами. Район знеструмлений повністю та відключений від систем життєзабезпечення. У Львівській області постраждав об'єкт критичної інфраструктури. Можливі перебої зі світлом та водою. На Харківщині під удар потрапили 2 об'єкти критичної інфраструктури. Застосовуються аварійні відключення світла. Тимчасово зупинили метро. На Прикарпатті є попадання з пожежею в об’єкт інфраструктури. Без людських жертв. Внаслідок ракетного удару на Київщині пошкоджено 18 житлових будинків. Над Столицею збивали ворожі ракети.

Як писали "Коментарі", під час масштабної ракетної атаки в Україні російські війська вдарили по багатоквартирному будинку в Дніпрі. Під завалами перебувають люди, які у вихідний день були вдома.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олеся

15 січня 2023, 09:53

Ігор, то йди на передову, можливо тоді враження зміняться. Не відключають часто світло в торгівельних мережах, щоб можна було придбати продукти, невже не зрозуміло? В нас війна, тому звинувачення мають бути в іншу сторону. А після війни, можна буде і пошукати справедливості.

Ігор

14 січня 2023, 19:37

Таке враження, що вони з нетерпінням чекають нових атак, щоб привернути увагу до себе, ще більш емоційними висловлюваннями. Цікаво що частину будинків взагалі ніхто не вимикає від енергії, бо в них і поруч з ними розташовані бізнесові і торгові центри. То як відноситись то тих своїх енергетиків, які з таким цинізмом обирають кого карати, а кому завжди постачати енергію? Чого тоді від чужих великоправославних чекати?


Новини