Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленському нібито передали компромат на Шольца і Гутерріша: на який крок пішов президент
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленському нібито передали компромат на Шольца і Гутерріша: на який крок пішов президент

Зеленський нібито отримав інформацію про те, що Шольц зговорився з Путіним про те, що просуватиме «мир» на основі мінських домовленостей

10 вересня 2024, 17:57 comments1943
Поділіться публікацією:

Політичний оглядач Ростислав Демчук стверджує, що протягом останнього часу відбулися дві "шпигунські історії", які матимуть вплив на стосунки між президентом Володимиром Зеленським та канцлером Німеччини Олафом Шольцом і генсеком ООН Антоніу Гутеррішем.

Зеленському нібито передали компромат на Шольца і Гутерріша: на який крок пішов президент

Зеленський і Шольц

За його словами, Зеленський минулого тижня відвідав засідання "Рамштайн" і там деякі союзники України передали йому копії і зміст таємних переговорів між генеральним секретарем ООН і главою МЗС Росії Сергієм Лавровим. Як каже експерт, йшлося нібито про лобіювання Антоніу Гутеррішем відкриття десь на Заході, або в Латинській Америці фейкового банку, який би міг встановити контакти через систему SWIFT з "Россельхозбанком" і таким чином відновити фінансові транзакції із західними партнерами в обхiд санкцій ЄС і США.

Як каже Демчук, щоб така важлива інформація ніде не зникла, журналісти німецького видання Bild "злили" листування голови ООН та путінського глави МЗС Лаврова в усі можливі західні ЗМІ.

"Другою крупною "рибиною", яку передали Володимиру Зеленському західні спецслужби, стали таємні переговори між канцлером Німеччини Олафом Шольцом і президентом РФ Володимиром Путіним. Кремль намагається вплинути на Олафа Шольца і делегувати його у якості "голуба миру" для початку переговорів між Києвом і Москвою на основі останніх "Мінських домовленостей" — тобто Донбас і Крим залишається в сфері РФ, як це було до 2022 рокy", — відзначив Демчук.

Після цього прем`єрка Італії Джорджія Мелонi  запросила Володимира Зеленського взяти участь у міжнародному форумі "Амброзетті". І там, не називаючи імен та не тицяючи пальцем в Шольца президент України заявив, що про жодні мирні переговори з Росією у "Мінському" і "Стамбульському" форматах не може бути й мови, приймається виключно "Українська формула миру".

"Після таких "вибухонебезпечних" подарунків президент України, комплексно оцінивши ситуацію, вирішив "грати" на випередження і y світові ЗМІ було "злито" новий план Києва щодо завершення війни в Україні до кінця 2024 року, але на українських умовах", — відзначив Демчук.

Згідно із планом Україна хоче провести другий саміт миру, щоб якомога більше країн натиснули на РФ і змусили її забратися з українських територій.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, коли Зеленський хоче завершити війну в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини