Головна Новини Політика зовнішня політика У Зеленського жорстко відповіли на образи спікера парламенту Угорщини
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського жорстко відповіли на образи спікера парламенту Угорщини

Андрій Сибіга зазначив, що народ завжди мудрий і знає століттями, як відповідати на неприйнятні висловлювання "недополітиків" на кшталт неповажного глави державних зборів Угорщини.

5 червня 2022, 09:07 comments10670
Поділіться публікацією:

З'явилася реакція Офісу президента на образи спікера парламенту Угорщини Ласло Кевера на адресу президента Володимира Зеленського. Заступник голови ОП Андрій Сибіга зазначив, що робляться такі заяви не від великого розуму та нагадав про Корюківську трагедію. Як передає портал "Коментарі", відповідний пост Сибіга розмістив у Facebook.

У Зеленського жорстко відповіли на образи спікера парламенту Угорщини

Офіс президента. Фото: Слово і діло

На Банковій наголосили, що народ століттями знає, як відповідати на висловлювання недалеких політиків. Сибіга зазначив, що, якщо говорити про висловлювання неповажного голови державних зборів Угорщини, то найкращою реакцією на його слова буде вираз: "Осла дізнаєшся по вухах, а дурня – по балаканину".

"Народ завжди мудрий і знає століттями, як відповідати на абсолютно неприйнятні, дикі висловлювання "недополітиків" на кшталт шановного глави державних зборів Угорщини: " Осне впізнаєш по вухах, а дурня — по балаканях". У короткого розуму мова довга. Зазвичай такі загострення відбуваються у певні періоди року", – написав Сибіга.

Заступник голови ОП зазначив, якщо Ласло Кевер настільки різкий у своїх висловлюваннях, і він вважає це прийнятним, то було б правильно почути від нього оцінку однієї добре всім відомої події, як угорські фашисти спалили живцем тисячі людей у чернігівському селі Корюківка.

За словами Андрія Сибіги, не можна виключати, що і зараз спікер парламенту Угорщини прокинувся фашистською ДНК. Сибіга висловив переконання, що Україна обов'язково вийде переможцем у війні і громадяни України пишатимуться своєю державою, а такі персони, які збираються повчати інших залишаться на смітнику історії. Про таких, як Ласло Кевер історики говоритимуть, що він лише "підгавкував" на президента країни героїв.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у ППО України новий рекорд: у Генштабі розповіли, скільки ворожих цілей "приземлили" ЗСУ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини