Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський запросив Трампа до України: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський запросив Трампа до України: яка причина

Президент покритикував Трампа і запросив його до України

19 січня 2024, 22:52
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський розкритикував "мирну ініціативу" колишнього президента США Дональда Трампа та заодно запросив його до Києва. Про це Зеленський сказав в інтерв'ю британському телеканалу Channel 4 News, передає портал "Коментарі".

Зеленський запросив Трампа до України: яка причина

Зеленський знову звернувся до Трампа. Фото з відкритих джерел

"Дональде Трампе, я запрошую вас до України, до Києва. Якщо ви можете зупинити війну за 24 години, гадаю, цього буде достатньо, щоб приїхати", – звернувся Зеленський до Трампа.

При цьому український президент розкритикував заяву Трампа, який сказав, що нібито зможе за 24 години завершити війну в Україні, якщо знову стане президентом США.

"Трамп каже, що буде самостійно ухвалювати рішення – я навіть не говорю про Росію – без обидвох сторін, тобто без нас… І ось це мене трішечки занепокоює", – сказав Володимир Зеленський.

Як відомо, Дональд Трамп має найбільші шанси стати кандидатом від Республіканської партії на наступних президентських виборах у США.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські загарбники складають списки "неблагонадійних" громадян України, які, проживаючи на тимчасово окупованих територіях, відмовляються від отримання російських документів. Наявність паспорта РФ тепер є головною умовою проживання на тимчасово окупованих територіях. Загарбники ввели обов’язковий військовий облік для чоловіків. Тепер звернутися в окупаційні адміністрації можуть лише ті чоловіки, які зареєстровані у військкоматі.

"Коментарі" також писали, що заступник командира 3-ї Окремої штурмової бригади, майор Збройних сил України Максим Жорін не виключає, що найближчим часом російські загарбники можуть розпочати новий наступ на півдні та сході України. При цьому офіцер не вважає навіть "космічним сценарієм" новий наступ росіян на Київ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.channel4.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини