Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський запросив Меркель і Саркозі в Бучу: навіщо
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський запросив Меркель і Саркозі в Бучу: навіщо

Президент Україна Володимир Зеленський звернувся до колишніх канцлера Німеччини й президента Франції

3 квітня 2022, 22:04
Поділіться публікацією:

Очільник нашої країни Володимир Зеленський  виступив зі зверненням до екс-канцлера Німеччини й  колишнього президента Франції Ангели Меркель й Ніколи Саркозі. Передав запрошення  особисто побувати  в Бучі, щоб побачили останки розстріляних мешканців України й наслідки політичних поступок РФ. Про це йдеться у  відеозверненні  українського президента.

Зеленський запросив Меркель і Саркозі в Бучу: навіщо

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Як сказав Володимир Зеленський, військові злочини  окупантів з РФ на  українській території  є наслідками політичних поступок, які надали Кремлю за останніх 14 років.

"Я запрошую пані Меркель і пана Саркозі відвідати Бучу й побачити, до чого за 14 років призвела політика поступок Росії. Побачити на власні очі закатованих українців і українок", — зазначив український очільник.

Як підсумував український лідер, наша країна  не ставить звинувачення Заходу  в тому, що вже сталось під час війни, але має повне право згадати про нерішучі кроки інших країн.

"Хочу, щоб мене зрозуміли правильно. Ми не звинувачуємо Захід. Ми не звинувачуємо нікого, крім конкретних російських військових, які скоїли це проти наших людей. Окрім ще тих, хто віддавав їм накази. Але ми маємо право говорити про нерішучість", — резюмував український президент.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що генеральний прокурор відреагувала на злочини у звільнених територіях.Злочини катувань російськими окупантами місцевих мешканців на Київщині побачив увесь світ. Генеральний прокурор Ірина Венедиктова повідомила, що всі злочини нелюдів документуються правоохоронцями та будуть використані в судах проти Росії. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/OP_UA/6126
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини