Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський заговорив про російські танки в Італії
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський заговорив про російські танки в Італії

У відповідь на заяву Сільвіо Берлусконі

22 лютого 2023, 10:01
Поділіться публікацією:








Під час спільної прес-конференції у Києві президента України та прем'єр-міністра Італії Джорджії Мелоні Володимир Зеленський прокоментував слова колишнього глави італійського уряду Сільвіо Берлусконі. Останній, відомий своєю симпатією до Володимира Путіна, закликав припинити "атакувати" Донбас, щоб закінчити війну. Про це повідомляють "Коментарі".

Зеленський заговорив про російські танки в Італії

Зеленський відповів другу Путіна

"Його будинок не бомбили ракетами щодня, і дякувати Богу, що до нього на танку у двір не заїхав його партнер з Російської Федерації, не знищив його рідних і близьких. Я думаю, пан Берлусконі через блекаут не прокидався о третій годині ночі і не починав прати одяг, готувати на два дні вперед своїм дітям, щоб було що їсти, тому що наступні два-три дні просто може не бути світла через "любов" великого братнього російського народу", — не без іронії заявив Зеленський.

Крім того, президент України порадив Сільвіо Берлусконі особисто приїхати в Україну, щоб скласти неупереджену думку про поточну ситуацію і на власні очі побачити все, що відбувається.

"Потрібно сюди приїхати, побачити на власні очі, що відбувається і тоді, якщо людина приїде, політик чи не політик, побачить, що тут сталося, які сліди залишила тут "братня" Російська Федерація, тоді ми на одному рівні спілкуватимемося", — зазначив глава української держави.

При цьому Зеленський наголосив, що бажає кожній родині в Італії миру.

"У нас хтось чужий забирає наше життя і я бажаю, щоб ніхто в Італії цього не проживав, тому що це велика трагедія", — заявив Зеленський.

Нагадаємо, що Сільвіо Берлусконі, чия партія входить до правлячої в Італії коаліції, відомий як друг Путіна. При цьому він сам запевняв, що "залишається на боці українського народу та миру".







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини