Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський виїхав в зону бойових дій на Донбасі з послами "Великої сімки"
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський виїхав в зону бойових дій на Донбасі з послами "Великої сімки"

Гарант поїхав на передову

11 лютого 2021, 11:41
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський відправився в зону проведення операції об'єднаних сил на Донбасі разом з послами "Великої сімки". Візит проводиться в рамках робочої поїздки глави держави до Донецької області. Про це повідомили в прес-службі Офісу Президента.

Зеленський виїхав в зону бойових дій на Донбасі з послами "Великої сімки"

Зеленський на Донбасi. Фото: ОП

Повідомляється, що Зеленський вже прибув до Донецької області. Гарант відвідає передову і поспілкується з військовослужбовцями, які проходять службу на лінії фронту.

У поїзді Гаранта супроводжують посли країн "Великої сімки".

В останні дні в зоні ООС на Донбасі спостерігається серйозне загострення ситуації. За 10 лютого було зафіксовано 7 випадків порушення режиму припинення вогню. Бойовики застосовували безпілотники й осколкові гранатомети проти бійців ВСУ.

Також українська делегація в мінській ТКГ повідомила, що сьогодні вранці в районі Горлівки снайпер збройних сил РФ важко поранив українського бійця, який помер по дорозі в лікарню.

Українська сторона в СЦКК направила відповідну ноту в Спеціальну моніторингову місію ОБСЄ.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь регулярні війська РФ і незаконні збройні формування. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Війні на Донбасі передувала анексія Криму в березні 2014 року в результаті проведення незаконного "референдуму", який не визнала Україну і країни міжнародного співтовариства. Всупереч всім нормам міжнародного права президент Росії Володимир Путін підписав указ про "приєднання" Криму до РФ.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Разумков прокоментував свою можливу заміну на Стефанчука.

Читайте також, чому немає прогресу в переговорах по Донбасу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини