Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський розповів про прямі переговори з Путіним та компроміси щодо Криму та Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів про прямі переговори з Путіним та компроміси щодо Криму та Донбасу

Але поки прямого контакту між президентами не було

9 березня 2022, 23:10 comments5914
Поділіться публікацією:

Очільник нашої країни Володимир Зеленський  дотримується думки, що тільки після того, як відбудуться прямі  переговори  з главою Кремля Володимиром Путіним,  війна в нашій країні може закінчиться. Про це він заявив під час свого інтерв'ю журналісту  Bild.

Зеленський розповів про прямі переговори з Путіним та компроміси щодо Криму та Донбасу

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Зокрема, даючи  відповідь на питання про те, якою була б його відповідь на поставлені вимоги  признати незалежним  Донбас і визнати, що Крим – територія Росії, тільки аби був мир, український президент зазначив: "Питання тут не в тому, що я можу дати". 

Агресію можливо  зупинити після  того, як відбудеться прямий  діалог  з  російським президентом, його  основа – взаємний  компроміс,- переконаний  український гарант.

За його словами, мета кожних  переговорів і моя   мета — припинення війни з РФ. Тому я  готовий робити певні кроки. Можливо,  йти на компроміс, але він  не повинен бути, як  зрада моєї країни.  Інша сторона теж  має бути  готовою йти на компроміси, з цієї причини це і називається компромісами. Саме  таким шляхом  можливо вийти з такої ситуації. 

"Ми поки не можемо говорити про деталі. У нас ще не було прямого контакту між президентами. Тільки після прямих переговорів між двома президентами ми зможемо покласти край цій війні", — резюмував  Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський повідомив, скільки дітей за 13 днів війни в Україні вбили росіяниВ місті Маріуполь, який зараз оточений військами російського агресора, від зневоднення організму померла місцева маленька мешканка. В  загальному, з початку агресії Росії  на Україну, станом на сьогодні, 8 березня, від військових дій загарбників померло 50 дітей.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Володимир

10 березня 2022, 10:58

Які можуть бути прямі переговори...Єдиний варіант-за обовязкової участі США, Великобританії або Франції, України і агресора.

ы

9 березня 2022, 23:38

Тільки повне знищення окупантів може їх зупинити! Перемовини не діють! Про це не знає ЗЕ.


Новини